Ο απόλυτος παράδεισος για τις αποδράσεις των διάσημων αυτού του κόσμου, που αναζητούν μερικές στιγμές μακριά από τα φλας φωτογράφων και τα φώτα της δημοσιότητας, ακούει στο όνομα… Tagomago.

Το ιδιωτικό αυτό νησάκι βρίσκεται στη Μεσόγειο, ανατολικά της Ίμπιζας και απευθύνεται σε όσους μπορούν να βγάλουν με άνεση από την τσέπη τους… 16.825 ευρώ ανά διανυκτέρευση.

Όπως για παράδειγμα ο διάσημος άσος της στρογγυλής θεάς, Κριστιάνο Ρονάλντο και πολλοί σελέμπριτις του Χόλιγουντ.

Οι πλούσιοι επισκέπτες του έχουν ολόκληρο το νησί στη διάθεσή τους.

Τους καλοκαιρινούς μήνες η ενοικίαση για μια ολόκληρη εβδομάδα ανέρχεται στα 120.00 ευρώ, με την τιμή να πέφτει στις 98.000 ευρώ τον υπόλοιπο χρόνο.

Η πολυτελέστατη βίλλα που υπάρχει στο νησί μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 10 άτομα και πάει «πακέτο» με 9 άτομα προσωπικό (δύο σεφ, ένας μπάτλερ, δύο καμαριέρες, ένας καπετάνιος και ένας μηχανικός, καθώς και ένας πιλότος για τις μεταφορές με ελικόπτερο από το αεροδρόμιο της Ίμπιζας), που είναι έτοιμα να ικανοποιήσουν κάθε απαίτηση των ενοίκων.

Και παρότι περικυκλώνεται από υπέροχα, κρυστάλλινα, τιρκουάζ νερά ο μικρός αυτός ιδιωτικός παράδεισος διαθέτει τη δική του πισίνα, εξωτερικό υδρομασάζ, χαμάμ και σάουνα και ένα λιτό καθιστικό στην ταράτσα για να απολαμβάνει κανείς το ηλιοβασίλεμα και την απίστευτη θέα με φόντο το μπλε της θάλασσας.

Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ακόμη η χρήση ενός μικρού γιοτ, δύο σκαφών και δύο τζετ σκι.