Όνειρο ζωής για τους ταξιδιώτες όλου του κόσμου είναι μια μεγάλη βόλτα στην Ευρώπη!

Έτσι παραμένει ο πιο δημοφιλής προορισμός, αφού καταφέρνει να συνδυάσει κορυφαίες μητροπόλεις, απίστευτη φύση, μοναδικούς χειμερινούς προορισμούς, αλλά και μια ολόκληρη Μεσόγειο που φιλοξενεί τα καλύτερα θέρετρα του κόσμου!

Σας καλούμε για 100 ημέρες να ζήσετε ένα μοναδικό ταξίδι στους 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς!

Γιατί οι 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκοί προορισμοί ξεκινούν στην Airfasttickets!

Νο 55: Κάπρι, Ιταλία

Το νησί της Ιταλίας, Κάπρι βρίσκεται στην Τυρρηνική θάλασσα, ανοιχτά της χερσονήσου του Σορέντο, στην περιφέρεια της Καμπανίας, στην Επαρχία της Νάπολης.

Το νησί αποτελεί καλοκαιρινό θέρετρο από την εποχή της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορία και έκτοτε έχει συνδέσει το όνομα του με διασημότητες από όλο τον κόσμο, που φτάνουν εδώ για να απολαύσουν τις ηλιόλουστες ακτές του και την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα.

Οι δυο βασικοί οικισμοί του είναι το Κάπρι και το Ανακάπρι, με τα 800 σκαλοπάτια που το συνδέουν με τη θάλασσα, προσφέροντας μαγευτική θέα. Για μια υπέροχη θέα, πάρτε το τελεφερίκ από το Ανακάπρι στο Monte Solaro.

Περπατήστε ως την γοητευτική Piazza Umberto και απολαύστε το δροσιστικό ποτό σας κάτω από τον Πύργο του Ρολογιού.

Στο νησί θα βρείτε πολυτελή ξενοδοχεία, εστιατόρια και τα περίφημα wine bars του, ενώ η έντονη νυχτερινή ζωή του θα σας κρατήσει ξύπνιους μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το καλοκαίρι στη Marina Grande συρρέουν κάθε λογής σκάφη, ενώ παράλληλα η φύση του είναι ιδανική για περιπάτους σε καταπράσινες πλαγιές. Το μονοπάτι των Ρωμαϊκών χρόνων, Migliera είναι μια όμορφη διαδρομή, που αξίζει να κάνετε.

Αγοράστε χειροποίητα σανδάλια, στιλάτα μαντίλια και φυσικά τα περίφημα κάπρι παντελόνια, που καθιέρωσαν οι διασημότητες, που επισκέπτονταν το νησί.

Γιατί οι 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκοί προορισμοί ξεκινούν στην Airfasttickets!