Όνειρο ζωής για τους ταξιδιώτες όλου του κόσμου είναι μια μεγάλη βόλτα στην Ευρώπη!

Έτσι παραμένει ο πιο δημοφιλής προορισμός, αφού καταφέρνει να συνδυάσει κορυφαίες μητροπόλεις, απίστευτη φύση, μοναδικούς χειμερινούς προορισμούς, αλλά και μια ολόκληρη Μεσόγειο που φιλοξενεί τα καλύτερα θέρετρα του κόσμου!

Σας καλούμε για 100 ημέρες να ζήσετε ένα μοναδικό ταξίδι στους 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς!

Γιατί οι 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκοί προορισμοί ξεκινούν στην Airfasttickets!

Νο 57: Νότιγχαμ, Αγγλία

Χτισμένη στη συμβολή του ποταμού Λην με τον ποταμό Τρεντ η πόλη του Νότιγχαμ είναι πρωτεύουσα της ομώνυμης κομητείας και θεωρείται η Μέκκα για όσους λατρεύουν τα ψώνια και την διασκέδαση.

Φημισμένο για τη νυχτερινή ζωή του, το Νότιγχαμ είναι μια σύγχρονη, αναπτυσσόμενη πόλη, που προσελκύει ξένες επενδύσεις.

Τα δύο του Πανεπιστήμια προσελκύουν φοιτητές από όλο το Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και το εξωτερικό, οι οποίοι ενισχύουν την ζωντάνια και τη κοσμοπολίτικη αίσθηση της πόλης.

Παράλληλα, η πόλη έχει καταφέρει να διατηρήσει τις ιστορικές της ρίζες και την ατμόσφαιρα της παλιάς Αγγλίας με τα επιβλητικά του κτήρια, το κάστρο του Νότιγχαμ, αλλά και ένα δημοφιλές δίκτυο σπηλαίων κάτω από την πόλη.

Η τοποθεσία της πόλης είναι ιδανική για να εξερευνήσετε όλη την περιοχή και να ανακαλύψετε τα μυστικά της περιοχής του «Ρομπέν των Δασών», αλλά και μια σειρά από ιστορικές πόλεις, όπως το Newark.

Δίνοντας έμφαση στον αθλητισμό και τα σπορ, το Νότιγχαμ διαθέτει το Εθνικό Κέντρο Θαλάσσιων Σπορ, το Forest Football Club, που είναι και ο πρώτος επαγγελματικός ποδοσφαιρικός σύλλογος στο Notts County, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί την έδρα της ομάδας Χόκεϊ επί πάγου, Πάνθηρες.

Γιατί οι 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκοί προορισμοί ξεκινούν στην Airfasttickets!