Όνειρο ζωής για τους ταξιδιώτες όλου του κόσμου είναι μια μεγάλη βόλτα στην Ευρώπη!

Έτσι παραμένει ο πιο δημοφιλής προορισμός, αφού καταφέρνει να συνδυάσει κορυφαίες μητροπόλεις, απίστευτη φύση, μοναδικούς χειμερινούς προορισμούς, αλλά και μια ολόκληρη Μεσόγειο που φιλοξενεί τα καλύτερα θέρετρα του κόσμου!

Σας καλούμε για 100 ημέρες να ζήσετε ένα μοναδικό ταξίδι στους 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς!

Γιατί οι 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκοί προορισμοί ξεκινούν στην Airfasttickets!

Νο. 67: Σαν Σεμπαστιάν, Ισπανία

Φημισμένο ότι προσφέρει μια από τις καλύτερες παραλίες της Ευρώπης, το Σαν Σεμπαστιάν είναι ένας από εκείνους τους ονειρεμένους προορισμούς, που προσφέρει ένα συνδυασμό surf, ηλιοθεραπείας και απόλυτης πολυτέλειας, σε ένα από τα ξενοδοχεία που είναι χτισμένα μπροστά στη θάλασσα.

Αυτό σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η ίδια η πόλη, αποτελεί σημαντικό σιδηροδρομικό κόμβο με σύνδεση σε όλη την Ισπανία, αλλά και στην Πορτογαλία και τη Γαλλία, δημιουργεί την συνταγή της επιτυχίας για έναν δημοφιλή ταξιδιωτικό προορισμό.

Το Σαν Σεμπαστιάν βρίσκεται στον κόλπο Biscay, στο βόρειο τμήμα της Χώρας των Βάσκων και προσελκύει πλήθος τουριστών.

Από τον αρχαίο ρωμαϊκό οικισμό, ως το μοναστήρι του Αγίου Σεβαστιανού, που ιδρύθηκε το 1014, και την σημερινή του ανάπτυξη, η πόλη είναι ένα πολιτιστικό hotspot.

Στο Σαν Σεμπαστιάν βρίσκονται πολλές από τις εκθέσεις τέχνης της Ισπανίας, ενώ υπάρχει και το Παλάτι Μιραμάρ και το παλάτι Αγιέτε με τους υπέροχους κήπους τους, οι θερινές κατοικίες του Βασιλιά.

Εκτός από τις παραλίες του και τη δυνατότητα για surfing, η πόλη προσφέρει ακόμα πρόσβαση στο γραφικό τοπίο των Βάσκων, ενώ το μεγαλείο των κτιρίων στα παλιά τμήματα της πόλης, καθώς και το άφθονο κρασί και τα ποικίλα εδέσματα δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για κάθε ταξιδιώτη.

Εξερευνήστε την παλιά πόλη με τα εντυπωσιακά κτήρια, που χρονολογούνται αιώνες πριν, χαρείτε τις παραλίες και ανακαλύψτε τις πολλές δραστηριότητες, που σας προσφέρει η γύρω περιοχή.

Μπορείτε, για παράδειγμα, να απολαύσετε πεζοπορία, ποδηλασία ή την οδήγηση σε όμορφα τοπία με μαγευτική θέα.

Τους καλοκαιρινούς μήνες θα συναντήσετε πλήθος τουριστών, αλλά το Σαν Σεμπαστιάν είναι ιδανικός προορισμός για όλες τις εποχές του χρόνου.

Γιατί οι 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκοί προορισμοί ξεκινούν στην Airfasttickets!