Όνειρο ζωής για τους ταξιδιώτες όλου του κόσμου είναι μια μεγάλη βόλτα στην Ευρώπη!

Έτσι παραμένει ο πιο δημοφιλής προορισμός, αφού καταφέρνει να συνδυάσει κορυφαίες μητροπόλεις, απίστευτη φύση, μοναδικούς χειμερινούς προορισμούς, αλλά και μια ολόκληρη Μεσόγειο που φιλοξενεί τα καλύτερα θέρετρα του κόσμου!

Σας καλούμε για 100 ημέρες να ζήσετε ένα μοναδικό ταξίδι στους 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς!

Γιατί οι 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκοί προορισμοί ξεκινούν στην Airfasttickets!

Νο. 70: Πόζναν, Πολωνία

Το Πόζναν, μια από τις αρχαιότερες πόλεις της Πολωνίας είναι ένα σημαντικό ιστορικό και ζωντανό κέντρο εμπορίου, βιομηχανίας και εκπαίδευσης και το τέταρτο μεγαλύτερο βιομηχανικό κέντρο της χώρας.

Η φιλόξενη ατμόσφαιρα που κυριαρχεί στην πόλη είναι αποτέλεσμα των κατοίκων του, αλλά και των φοιτητών, που σπουδάζουν εδώ και έχουν αγαπήσει την πόλη.

Πάντα κάτι συμβαίνει στην παλιά πλατεία της αγοράς, αλλά και στα πολυάριθμα μαγαζιά γύρω από αυτό. Να θυμάστε ότι οι κάτοικοι βγαίνουν μετά τις 10 το βράδυ και η πόλη σχεδόν αδειάζει στις μεγάλες γιορτές, όταν οι φοιτητές φεύγουν για τις πόλεις τους.

Το Πόζναν είναι ένα πολύ φωτογενές μέρος, με όμορφα κτήρια, ενώ τα σημαντικότερα αξιοθέατα του περιλαμβάνουν την παλιά πόλη με το δημαρχείο, τον καθεδρικό ναό των Αγίων Πέτρου και Παύλου και το Εθνικό Μουσείο.

Ακόμα το Stary Browar, που είναι ένα πρώην εργοστάσιο, που σήμερα έχει μετατραπεί σε εμπορικό και πολιτιστικό κέντρο, αλλά και το το Zamek, ένα πρώην ανάκτορο του Wilhelm II της Γερμανίας, ενώ τα τρία παλάτια Rogalin, Gołuchów, Śmiełów είναι εκτός πόλης.

Από το Πόζναν μπορείτε να επισκεφθείτε την πρώτη ιστορική πρωτεύουσα της Πολωνίας, Gniezno, το μεσαιωνικό κάστρο Kórnik και το μπαρόκ παλάτι Rogalin.

Γιατί οι 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκοί προορισμοί ξεκινούν στην Airfasttickets!