Όνειρο ζωής για τους ταξιδιώτες όλου του κόσμου είναι μια μεγάλη βόλτα στην Ευρώπη!

Έτσι παραμένει ο πιο δημοφιλής προορισμός, αφού καταφέρνει να συνδυάσει κορυφαίες μητροπόλεις, απίστευτη φύση, μοναδικούς χειμερινούς προορισμούς, αλλά και μια ολόκληρη Μεσόγειο που φιλοξενεί τα καλύτερα θέρετρα του κόσμου!

Σας καλούμε για 100 ημέρες να ζήσετε ένα μοναδικό ταξίδι στους 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς!

Γιατί οι 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκοί προορισμοί ξεκινούν στην Airfasttickets!

Νο. 71: Λίβερπουλ, Αγγλία

Στη βορειοδυτική Αγγλία, η πόλη του Λίβερπουλ αποτελεί μεγάλο εμπορικό λιμάνι της χώρας και είναι διάσημη για την περίφημη ομώνυμη ποδοσφαιρική ομάδα, τα πανεπιστήμια της, στα οποία σπουδάζουν φοιτητές από όλο τον κόσμο, αλλά και γιατί είναι η γενέτειρα των Beatles.

Πάνω απ’ όλα όμως, το Λίβερπουλ είναι μια πόλη που προσφέρει διασκέδαση, αμέτρητες επιλογές για διασκέδαση.
Ως πολιτιστική πρωτεύουσα της Ευρώπης για το 2008, η πόλη έχει να αναδείξει πολλά αξιοθέατα, όπως το Μουσείο Beatles, με μια πλούσια συλλογή αφιερωμένη στο θρυλικό συγκρότημα, αλλά και το Ναυτικό Μουσείο, που αναδεικνύει την κύρια πηγή πλούτου της πόλης.

Αξίζει να δείτε από κοντά τις γοτθικές επιρροές της πόλης, με κύριο παράδειγμα τον καθεδρικό ναό της, ενώ ακόμα κι αν δεν ενδιαφέρεστε για το ποδόσφαιρο, έχει ενδιαφέρον να επισκεφθείτε του δυο κύριους ποδοσφαιρικούς συλλόγους της πόλης.

Η φήμη της Λίβερπουλ για την έντονη νυχτερινή ζωή της. Αν και πολλά από τα μπαρ απέχουν πολύ από τον όρο «αριστοκρατικό», ωστόσο οι νεανικές παρέες γλεντούν μέχρι πρωίας απολαμβάνοντας το ποτό τους.

Τα τελευταία χρόνια η πόλη έχει γνωρίσει μια άνθηση στις τουριστικές της υποδομές με νέα εντυπωσιακά ξενοδοχεία και πολυτελή κτήρια διαμερισμάτων να δίνουν μια νέα μορφή στην παλιά γνώριμη αρχιτεκτονική.

Παράλληλα, έχει ανανεωθεί η παραθαλάσσια περιοχή της πόλης και έχουν χτιστεί ένα νέο εμπορικό και ψυχαγωγικό συγκρότημα, το «Liverpool One», ένα καινούριο μουσείο και ένας νέος συναυλιακός χώρος, η «Echo Arena».

Γιατί οι 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκοί προορισμοί ξεκινούν στην Airfasttickets!