Όνειρο ζωής για τους ταξιδιώτες όλου του κόσμου είναι μια μεγάλη βόλτα στην Ευρώπη!

Έτσι παραμένει ο πιο δημοφιλής προορισμός, αφού καταφέρνει να συνδυάσει κορυφαίες μητροπόλεις, απίστευτη φύση, μοναδικούς χειμερινούς προορισμούς, αλλά και μια ολόκληρη Μεσόγειο που φιλοξενεί τα καλύτερα θέρετρα του κόσμου!

Σας καλούμε για 100 ημέρες να ζήσετε ένα μοναδικό ταξίδι στους 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς!

Γιατί οι 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκοί προορισμοί ξεκινούν στην Airfasttickets!

Νο 78: Αγία Νάπα, Κύπρος

Στην ανατολικότερη γωνιά της Κύπρου σας περιμένει ένας παράδεισος με χρυσαφένιες αμμουδιές, κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα και αμέτρητες επιλογές για διασκέδαση και καλοκαιρινό ξεφάντωμα, η Αγία Νάπα.

Το όνομα της προέρχεται από το ομώνυμο μοναστήρι, που κατά την Ενετική κατοχή βρισκόταν στο κέντρο της πόλης. Το όνομα Αγία Νάπα σημαίνει Άγιο δάσος και η περιοχή πήρε την ονομασία της από την Εικόνα της Παναγίας της Νάπης, δηλαδή της Αγίας του Δάσους, και για συντομία ονομάστηκε Αγία Νάπα.

Πόλος έλξης ταξιδιωτών από όλο τον κόσμο, η Αγία Νάπα προσφέρει μοναδικής ομορφιάς παραλίες για ατέλειωτες βουτιές στα κρυστάλλινα νερά της Μεσογείου. Χαρείτε όλα τα θαλάσσια σπορ και απολαύστε μια κρουαζιέρα στις ακτές της περιοχής.

Μπορείτε να κάνετε τα ψώνια σας σε στιλάτες μπουτίκ, μια βόλτα στα γραφικά δρομάκια της πόλης και να γευτείτε την περίφημη κυπριακή κουζίνα.

Μην παραλείψετε μια επίσκεψη στο μεσαιωνικό μοναστήρι που είναι αφιερωμένο στην Παναγία των Δασών, περιτριγυρισμένο από ψηλό τοίχο με πελεκητές πέτρες. Η εκκλησία του 16ου αιώνα είναι χτισμένη σε βράχο.

Μάθετε τα πάντα για τον πολιτισμό του νησιού στο Μουσείο Θάλασσα, που ανάμεσα στα εκθέματα του θα δείτε ένα φυσικού μεγέθους ομοίωμα του αρχαίου καραβιού που βρέθηκε βυθισμένο στα ανοικτά της Κερύνειας.

Γιατί οι 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκοί προορισμοί ξεκινούν στην Airfasttickets!