Όνειρο ζωής για τους ταξιδιώτες όλου του κόσμου είναι μια μεγάλη βόλτα στην Ευρώπη!

Έτσι παραμένει ο πιο δημοφιλής προορισμός, αφού καταφέρνει να συνδυάσει κορυφαίες μητροπόλεις, απίστευτη φύση, μοναδικούς χειμερινούς προορισμούς, αλλά και μια ολόκληρη Μεσόγειο που φιλοξενεί τα καλύτερα θέρετρα του κόσμου!

Σας καλούμε για 100 ημέρες να ζήσετε ένα μοναδικό ταξίδι στους 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς!

Γιατί οι 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκοί προορισμοί ξεκινούν στην Airfasttickets!

Νο 79: Μπριζ, Βέλγιο

Μια παραμυθένια πόλη, που η φήμη της την έχει κάνει διάσημη σε όλο τον κόσμο, κερδίζοντας το ενδιαφέρον ολοένα και περισσότερων ταξιδιωτών, η φιλόξενη Μπριζ αποτελεί έναν προορισμό από μόνη της στο γοητευτικό Βέλγιο.

Μεσαιωνικά κτήρια, χτισμένα πάνω σε κανάλια, που θυμίζουν Άμστερνταμ, σας καλούν σε ένα ταξίδι στο χρόνο, στα λιθόστρωτα δρομάκια της πόλης, με τα εστιατόρια και τα καταστήματα σοκολάτας.

Η Βασιλική του Ιερού Αίματος είναι ένα εκπληκτικό, ρουστίκ παλιό κτίσμα, που προσελκύει πλήθος πιστών, που την επισκέπτονται για να δουν από κοντά τη φιάλη με το αίμα του Χριστού, που ήρθε εδώ μετά τις σταυροφορίες.

Η εκκλησία της Παναγίας είναι ένα ακόμα εκπληκτικό θρησκευτικό σημείο, που φιλοξενεί το αριστούργημα του Μιχαήλ Αγγέλου «Η Παναγία και το βρέφος» και χρονολογείται από τον 12ο αιώνα.

Μια βόλτα στην πλατεία της αγοράς, την κεντρική πλατεία της Μπριζ θα σας μαγέψει. Εδώ τις εντυπώσεις κλέβει ένα από τα σύμβολα της πόλης, το Καμπαναριό του 12ου αιώνα. Ανεβείτε τα σκαλοπάτια του και απολαύστε την πανοραμική θέα της πόλης.

Η μεσαιωνική, παλιά πόλη της Μπριζ ανήκει στη λίστα των μνημείων παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO και έχει χαρακτηριστεί η Βενετία του Βορρά. Κάντε μια ρομαντική βόλτα στα δρομάκια της και χαλαρώστε σε όμορφες καφετέριες.

Γιατί οι 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκοί προορισμοί ξεκινούν στην
Airfasttickets!