Όνειρο ζωής για τους ταξιδιώτες όλου του κόσμου είναι μια μεγάλη βόλτα στην Ευρώπη!

Έτσι παραμένει ο πιο δημοφιλής προορισμός, αφού καταφέρνει να συνδυάσει κορυφαίες μητροπόλεις, απίστευτη φύση, μοναδικούς χειμερινούς προορισμούς, αλλά και μια ολόκληρη Μεσόγειο που φιλοξενεί τα καλύτερα θέρετρα του κόσμου!

Σας καλούμε για 100 ημέρες να ζήσετε ένα μοναδικό ταξίδι στους 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς!

Γιατί οι 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκοί προορισμοί ξεκινούν στην Airfasttickets!

Νο 81: Τενερίφη, Ισπανία

H Τενερίφη, το μεγαλύτερο και πιο γνωστό από τα Κανάρια Νησιά, είναι ένας σημαντικός τουριστικός προορισμός, αφού είναι ένα νησί που απευθύνεται σε όλους, προσφέροντας από ρομαντικές αποδράσεις μέχρι δραστηριότητες για τους λάτρεις της περιπέτειας.

Βρίσκεται στον Ατλαντικό Ωκεανό, απέναντι από τις ακτές της Αφρικής και σε αυτήν ζει περίπου το ήμισυ του συνολικού πληθυσμού των Καναρίων Νήσων, ενώ την επισκέπτονται κάθε χρόνο περίπου 10 εκατομμύρια τουρίστες, καθιστώντας την ένα από τα πιο πολυσύχναστα θέρετρα της Ισπανίας.

Προσφέροντας στους ταξιδιώτες που την επισκέπτονται πολλές ηλιόλουστες μέρες, η Τενερίφη διαθέτει ακόμα ένα ποικίλο τοπίο από πλούσια δάση, ερήμους, βουνά, ηφαίστεια και μαγευτικές ακτές.

Οι αμμώδεις παραλίες του νησιού κατακλύζονται από πλήθος κόσμου τους καλοκαιρινούς μήνες, ενώ προσφέρονται και πολλές αθλητικές δραστηριότητες, όπως καταδύσεις και θαλάσσια σπορ.

Το άλλοτε αγροτικό νησί, που ζούσε από τις καλλιέργειες μπανάνας έχει μετατραπεί σήμερα σε έναν από τους πιο hot προορισμούς της Ευρώπης.

Από τα φυσικά αξιοθέατα ξεχωρίζει το εντυπωσιακό βουνό El Teide, μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς, που είναι το ψηλότερο στην Ισπανία και θεωρείται το τρίτο ψηλότερο στον κόσμο, αλλά και τα μονοπάτια πεζοπορίας στο Αγροτικό Πάρκο Anaga και τα γραφικά οδικά δίκτυα σε όλο το νησί.

Γιατί οι 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκοί προορισμοί ξεκινούν στην Airfasttickets!