Όνειρο ζωής για τους ταξιδιώτες όλου του κόσμου είναι μια μεγάλη βόλτα στην Ευρώπη!

Έτσι παραμένει ο πιο δημοφιλής προορισμός, αφού καταφέρνει να συνδυάσει κορυφαίες μητροπόλεις, απίστευτη φύση, μοναδικούς χειμερινούς προορισμούς, αλλά και μια ολόκληρη Μεσόγειο που φιλοξενεί τα καλύτερα θέρετρα του κόσμου!

Σας καλούμε για 100 ημέρες να ζήσετε ένα μοναδικό ταξίδι στους 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς!

Γιατί οι 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκοί προορισμοί ξεκινούν στην Airfasttickets!

Νο 83: Λυών, Γαλλία

Μια πόλη που έρχεται δεύτερη, μόνο σε σχέση με το Παρίσι, όσον αφορά στην κλασική γαλλική ατμόσφαιρα και την πολιτιστική κληρονομιά, η Λυών συχνά παραβλέπεται από τους επισκέπτες της Γαλλίας, οι οποίοι προτιμούν την πρωτεύουσα, τις αλπικές περιοχές, τα κάστρα και τα πολυτελή καταλύματα μέσα στους αμπελώνες.

Οι ταξιδιώτες, όμως, που ανακάλυψαν τα μυστικά της Λυών και το πόσο απολαυστική είναι μια απόδραση σε αυτήν, συμφωνούν ότι αν δεν την επισκεφθεί κάποιος, απλά…χάνει!

Περιηγηθείτε στα αξιοθέατα της Λυών, ξεκινώντας από τις προστατευμένες από την UNESCO περιοχές, όπως η Fourviere, όπου θα βρείτε ρωμαϊκά αμφιθέατρα, μια εντυπωσιακή βασιλική και θα απολαύσετε μαγευτική θέα προς τη πόλη, από την κορυφή του λόφου, που θα σας μεταφέρει το τελεφερίκ.

Ακριβώς κάτω από το λόφο, θα βρείτε τις πιο παραδοσιακές περιοχές της Λυών, όπου μικροσκοπικά σοκάκια που χρονολογούνται από την περίοδο της Αναγέννησης δημιουργούν μια όμορφη ατμόσφαιρα.

Απολαύστε μια βραδιά στην Όπερα της πόλης, επισκεφθείτε το Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, τον καθεδρικό ναό του 11ου αιώνα και ανακαλύψτε τις μικρές γκαλερί και τις αριστοκρατικές μπουτίκ.

Αν δεν υπήρχε η σύγκριση με το Παρίσι, η Λυών θα είχε κερδίσει την διεθνή αναγνώριση που της αξίζει. Επισκεφθείτε την και θα το διαπιστώσετε.

Γιατί οι 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκοί προορισμοί ξεκινούν στην Airfasttickets!