Όνειρο ζωής για τους ταξιδιώτες όλου του κόσμου είναι μια μεγάλη βόλτα στην Ευρώπη!

Έτσι παραμένει ο πιο δημοφιλής προορισμός, αφού καταφέρνει να συνδυάσει κορυφαίες μητροπόλεις, απίστευτη φύση, μοναδικούς χειμερινούς προορισμούς, αλλά και μια ολόκληρη Μεσόγειο που φιλοξενεί τα καλύτερα θέρετρα του κόσμου!

Σας καλούμε για 100 ημέρες να ζήσετε ένα μοναδικό ταξίδι στους 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς!

Γιατί οι 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκοί προορισμοί ξεκινούν στην Airfasttickets!

Νο 85: Μάντσεστερ, Αγγλία

Μια πόλη, περισσότερο γνωστή για τις ποδοσφαιρικές τις ομάδες, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Μάντσεστερ Σίτι, το Μάντσεστερ έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει.

Εκτός από την ποδοσφαιρική του φήμη, η πόλη έχει αναδείξει μερικούς από τους πιο γνωστούς μουσικούς της Αγγλίας, όπως τους Oasis κι ακόμα κι αν η έντονη νυχτερινή ζωή του έχει ηρεμήσει κάπως τα τελευταία χρόνια, εξακολουθεί ακόμα σήμερα να προκαλεί το φθόνο των περισσοτέρων βρετανικών πόλεων σε αυτό το κομμάτι.

Όσον αφορά στον πολιτισμό, η πόλη μπορεί να υπερηφανεύεται για πολλά σημαντικά θέατρα, όπως τα The Palace, The Opera House, The Lowry, The Royal Exchange, τα οποία φιλοξενούν μεγάλες παραγωγές.

Η πόλη φιλοξενεί ακόμα πολλές μουσικές σκηνές παγκόσμιας κλάσης, όπως το Bridgewater Hall, που είναι η έδρα της Φιλαρμονική του BBC και της Καμεράτας του Μάντσεστερ, αλλά και την τεράστια MEN Arena.

Τέλος, στο κέντρο της πόλης θα βρείτε κάποια αξιόλογα μουσεία, όπως το Μουσείο Επιστημών και Βιομηχανίας, αφού η πόλη ήταν στην πρώτη γραμμή της Βιομηχανικής Επανάστασης και το Μουσείο του Μάντσεστερ, με μία από τις καλύτερες συλλογές αιγυπτιακών αντικειμένων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Πέρα από αυτά το Μάντσεστερ είναι μια χαρακτηριστική βρετανική πόλη. Τα ίχνη της ιστορίας της αντανακλώνται σε μεγάλο μέρος στην αρχιτεκτονική του και σήμερα αποτελεί μια ακμάζουσα αστική περιοχή με πολλά πολυτελή καταστήματα, εστιατόρια και μπαρ.

Γιατί οι 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκοί προορισμοί ξεκινούν στην Airfasttickets!