Όνειρο ζωής για τους ταξιδιώτες όλου του κόσμου είναι μια μεγάλη βόλτα στην Ευρώπη!

Έτσι παραμένει ο πιο δημοφιλής προορισμός, αφού καταφέρνει να συνδυάσει κορυφαίες μητροπόλεις, απίστευτη φύση, μοναδικούς χειμερινούς προορισμούς, αλλά και μια ολόκληρη Μεσόγειο που φιλοξενεί τα καλύτερα θέρετρα του κόσμου!

Σας καλούμε για 100 ημέρες να ζήσετε ένα μοναδικό ταξίδι στους 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς!

Γιατί οι 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκοί προορισμοί ξεκινούν στην Airfasttickets!

Νο 88: Χβαρ, Κροατία

Το νησί Χβαρ προσφέρει στους επισκέπτες του ένα τοπίο απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς και θεωρείται το πιο ηλιόλουστο και πιο γοητευτικό νησί της Κροατίας.

Υπήρξε κάποτε ελληνική αποικία, με το όνομα Φάρος. Η σημερινή του ονομασία προήλθε με την αντικατάσταση του συμφώνου «Φ» του κυρίου θέματος της λέξης Φάρ-ος με το παλαιό σύμφωνο της Κροατίας (HV).

Το νησί βρίσκεται στα ανοικτά των Δαλματικών ακτών, είναι το τέταρτο μεγαλύτερο στη κεντρική δαλματική ακτή της Κροατίας και είναι ιδιαίτερα δημοφιλής τουριστικός προορισμός.

Χάρη στο ήπιο κλίμα του, με τους θερμούς χειμώνες και ευχάριστα καλοκαίρια το Χβαρ δέχεται πολλούς επισκέπτες, τους, οι οποίοι προσελκύονται ακόμα από την πυκνή μεσογειακή φύση του, την πλούσια παράδοση, την αρχιτεκτονική και την νυχτερινή ζωή του.

Καλυμμένο με πευκόδεντρα και υποτροπική βλάστηση, το Χβαρ είναι γεμάτο ελιές και αμπελώνες που παράγουν γευστικό κρασί.

Τα νότια παράλια του νησιού είναι διακοσμημένα με απότομους βράχους, αλλά στα βόρεια οι όμορφες, αμμώδεις παραλίες δημιουργούν το ιδανικό σκηνικό για ατέλειωτες βουτιές τους ζεστούς καλοκαιρινούς μήνες.

Ό, τι ψάχνετε για τις διακοπές σας, μπορείτε να το βρείτε εδώ. Η νυχτερινή ζωή και τα πολιτιστικά αξιοθέατα της κοσμοπολίτικης πόλης Χβαρ, που είναι διάσημη παγκοσμίως για την «Εβδομάδα γιοτ» κάθε Ιούλιο, οι εκδρομές με σκάφος στα νησιά Pakleni, η αρχαία πόλη Stari Grad και οι σύγχρονες τουριστικές εγκαταστάσεις θα κάνουν την απόδραση σας αξέχαστη.

Γιατί οι 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκοί προορισμοί ξεκινούν στην Airfasttickets!