Όνειρο ζωής για τους ταξιδιώτες όλου του κόσμου είναι μια μεγάλη βόλτα στην Ευρώπη!

Έτσι παραμένει ο πιο δημοφιλής προορισμός, αφού καταφέρνει να συνδυάσει κορυφαίες μητροπόλεις, απίστευτη φύση, μοναδικούς χειμερινούς προορισμούς, αλλά και μια ολόκληρη Μεσόγειο που φιλοξενεί τα καλύτερα θέρετρα του κόσμου!

Σας καλούμε για 100 ημέρες να ζήσετε ένα μοναδικό ταξίδι στους 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς!

Γιατί οι 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκοί προορισμοί ξεκινούν στην Airfasttickets!

Νο 91: Μάλαγα, Ισπανία

Προσφέροντας την ιδανική πρόσβαση στις όμορφες ακτές της Ανδαλουσίας, η γενέτειρα του Πικάσο, Μάλαγα, είναι μια όμορφη παραλιακή πόλη, που μπορεί εύκολα να συναγωνιστεί τη Βαρκελώνη και τη Μαδρίτη, προσελκύοντας όλο και περισσότερους τουρίστες.

Η Ανδαλουσία διαθέτει ένα μείγμα κουλτούρας και πολιτισμών, με πολλά μέρη της να κατοικούνται ακόμα από βορειοαφρικανούς, οι οποίοι έχουν μεταφέρει τις μουσουλμανικές επιρροές τους στην αρχιτεκτονική και τον τρόπο ζωής.

Στην Μάλαγα δεσπόζουν δυο κάστρα, που άφησαν πίσω τους οι Μαυριτανοί εισβολείς, το ένα εκ των οποίων είναι χτισμένο σε έναν λόφο, με θέα τη θάλασσα.

Η θάλασσα θα γίνει το αγαπημένο σας σημείο χαλάρωσης, με εντυπωσιακές παραλίες λευκής άμμου να απλώνονται σε κοντινή απόσταση από το κέντρο της πόλης.

Το κέντρο της πόλης έχει μια απίστευτα χαλαρή ατμόσφαιρα, ειδικά της γλυκές καλοκαιρινές βραδιές, προσφέροντας στους επισκέπτες την ευκαιρία να απολαύσουν το δείπνο τους με ντόπια θαλασσινά κάτω από τα αστέρια.

Μην παραλείψετε να δοκιμάσετε calameritos fritos, μικροσκοπικά καλαμαράκια, που τηγανίζονται με κουρκούτι και σερβίρονται με άφθονο λεμόνι. Όσο για τη νυχτερινή διασκέδαση, εκτός από το ποτό σας πολλά μπαρ στη Μάλαγα προσφέρουν δωρεάν μαθήματα salsa κάθε βράδυ.

Αξίζει να επισκεφθείτε το Μουσείο του Πικάσο για να θαυμάσετε πολλά έργα του μεγάλου καλλιτέχνη, τον καθεδρικό ναό της πόλης και να κάνετε μια βόλτα στην πλατεία Συντάγματος, εκεί που χτυπά η καρδιά της τουριστικής ζωής της Μάλαγα.

Γιατί οι 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκοί προορισμοί ξεκινούν στην Airfasttickets!