Όνειρο ζωής για τους ταξιδιώτες όλου του κόσμου είναι μια μεγάλη βόλτα στην Ευρώπη!

Έτσι παραμένει ο πιο δημοφιλής προορισμός, αφού καταφέρνει να συνδυάσει κορυφαίες μητροπόλεις, απίστευτη φύση, μοναδικούς χειμερινούς προορισμούς, αλλά και μια ολόκληρη Μεσόγειο που φιλοξενεί τα καλύτερα θέρετρα του κόσμου!

Σας καλούμε για 100 ημέρες να ζήσετε ένα μοναδικό ταξίδι στους 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς!

Γιατί οι 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκοί προορισμοί ξεκινούν στην Airfasttickets!

Νο 93: Πόρτο, Πορτογαλία

Διάσημη σε όλο τον κόσμο για γευστικά κρασιά της, που συνοδεύουν gourmet εδέσματα σε όλο τον κόσμο, αλλά και γνωστή σε όλη την Ευρώπη για την περίφημη ομάδα ποδοσφαίρου της, η πόλη του Πόρτο είναι η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Πορτογαλίας, μετά την πρωτεύουσα Λισσαβώνα.

Χτισμένη κατά μήκος των εκβολών του ποταμού Ντούρο είναι ένα από τα παλαιότερα ευρωπαϊκά κέντρα και έχει ενταχθεί στον κατάλογο των Μνημείων Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO από το 1996.

Η ανεξαρτησία που νιώθει κανείς σε αυτή την πόλη, σε συνδυασμό με τις οικονομικές τιμές δημιουργούν ένα δελεαστικό προορισμό για κάθε ταξιδιώτη, αντισταθμίζοντας τα λιγοστά αξιοθέατα, σε μια πόλη αυτού του μεγέθους.

Οι παραλιακές συνοικίες είναι το κατάλληλο μέρος για χαλαρωτικές βόλτες, ανακαλύπτοντας τα κελάρια από τη μυρωδιά της ζύμωσης των φρούτων, αλλά αξίζει να περπατήσετε και στους κήπους στο κέντρο την πόλης ή να φτάσετε σε έναν από τους λόφους του Πόρτο με την εκπληκτική θέα στη θάλασσα.

Μην παραλείψετε να κάνετε μια κρουαζιέρα στον ποταμό Ντούρο, να εξερευνήσετε τις περιοχές καλλιέργειας σταφυλιού ή να ανακαλύψετε τις υπέροχες παραλίες της πόλης.

Στην πόλη δείτε το εντυπωσιακό Μουσείο φωτογραφίας και κάντε μια βόλτα με το τελεφερίκ, γνωρίζοντας την καρδιά της παλιάς πόλης.

Γιατί οι 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκοί προορισμοί ξεκινούν στην Airfasttickets!