Όνειρο ζωής για τους ταξιδιώτες όλου του κόσμου είναι μια μεγάλη βόλτα στην Ευρώπη!
Έτσι παραμένει ο πιο δημοφιλής προορισμός, αφού καταφέρνει να συνδυάσει κορυφαίες μητροπόλεις, απίστευτη φύση, μοναδικούς χειμερινούς προορισμούς, αλλά και μια ολόκληρη Μεσόγειο που φιλοξενεί τα καλύτερα θέρετρα του κόσμου!

Σας καλούμε για 100 ημέρες να ζήσετε ένα μοναδικό ταξίδι στους 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς!

Γιατί οι 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκοί προορισμοί ξεκινούν στην Airfasttickets!

Νο 94: Αμβούργο, Γερμανία

Παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στην ενδοχώρα της Γερμανίας, το Αμβούργο είναι μια ναυτική πολιτεία, το μεγαλύτερο λιμάνι της Γερμανίας και ένα από τα μεγαλύτερα της Ευρώπης.

Δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα, ποτάμια διαπερνούν κεντρικούς δρόμους της πόλης, η οποία διαθετει 2.302 γέφυρες, περισσότερες από όσες η Βενετία και το Άμστερνταμ μαζί.

Η πολιτιστική του ταυτότητα, είναι ένα ακόμα δυνατό χαρτί για το Αμβούργο. Όμορφα παλιά κτήρια εντυπωσιάζουν τους επισκέπτες, συμπεριλαμβανομένου του ιδιαίτερου Δημαρχείο, του Μουσείου σύγχρονης τέχνης Kunsthalle, του Μουσείου Ιστορίας του Αμβούργου και της εντυπωσιακής εκκλησιάς του St. Michael, με υπέροχο ρολόι και την εντυπωσιακή μπαρόκ αρχιτεκτονική.

Μια κατεξοχήν εμπορική πόλη, με το λιμάνι της να παραμένει στο κέντρο του ενδιαφέροντος, το Αμβούργο είναι διάσημο για μια από τις μεγαλύτερες και παλαιότερες ψαραγορές της Ευρώπης.

Μπορείτε να εξερευνήσετε το λιμάνι σε μια από τις εκδρομές με σκάφος, να επισκεφθείτε τον ζωολογικό κήπο, στο Hagenbecks Tierparkκαι το εντυπωσιακό Πλανητάριο, που προσφέρει μια από τις πιο σύγχρονες και καθαρές εικόνες του νυχτερινού ουρανού.

Γιατί οι 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκοί προορισμοί ξεκινούν στην Airfasttickets!