Όνειρο ζωής για τους ταξιδιώτες όλου του κόσμου είναι μια μεγάλη βόλτα στην Ευρώπη!

Έτσι παραμένει ο πιο δημοφιλής προορισμός, αφού καταφέρνει να συνδυάσει κορυφαίες μητροπόλεις, απίστευτη φύση, μοναδικούς χειμερινούς προορισμούς, αλλά και μια ολόκληρη Μεσόγειο που φιλοξενεί τα καλύτερα θέρετρα του κόσμου!

Σας καλούμε για 100 ημέρες να ζήσετε ένα μοναδικό ταξίδι στους 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς!

Γιατί οι 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκοί προορισμοί ξεκινούν στην Airfasttickets!

Νο 96: Τουλόν, Γαλλία

Η Τουλόν ή Τουλώνη είναι μια πόλη στη νότια Γαλλία, που βρέχεται από τη Μεσόγειο. Αποτελεί σημαντικό κέντρο ναυπήγησης σκαφών, αλιείας, οινοποιίας και πολλών ακόμα προϊόντων και ο στρατιωτικός της λιμένας είναι το πιο σημαντικό ναυτικό κέντρο της Γαλλίας στις μεσογειακές ακτές.

Το λιμάνι της Τουλόν αποτελεί δημοφιλή προορισμό για δεκάδες κρουαζιερόπλοια, τα οποία κάνουν μια στάση στην πόλη, ώστε οι ταξιδιώτες να γνωρίσουν την όμορφη παλιά πόλη της.

Η παλιά πόλη της Τουλόν είναι ιστορική και βρίσκεται ανάμεσα στο λιμάνι, τη λεωφόρο Στράσμπουργκ και την πάροδο Λαφαγιέτ.

Πρόκειται για μια πλακόστρωτη περιοχή, στην οποία απαγορεύεται η διέλευση αυτοκινήτων και έτσι οι πεζοί έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν χαλαρωτικές βόλτες στα στενά δρομάκια, ανακαλύπτοντας μικρές πλατείες και πολλά συντριβάνια.

Αξίζει μια επίσκεψη στον μεγαλόπρεπο καθεδρικό ναό της πόλης, αλλά και στην υπαίθρια αγορά της που ανοίγει κάθε πρωί, προσφέροντας κάθε λογής τοπικά προϊόντα.

Η Πάνω Πόλη του Βαρώνου Χάουσμαν βρίσκεται μεταξύ της λεωφόρου Στράσμπουργκ και του σιδηροδρομικού σταθμού. Εδώ αα δείτε την πλατεία Ελευθερίας, τους κήπους του Αλέξανδρου του πρώτου, το δικαστικό μέγαρο, το κτίριο του σιδηροδρομικό σταθμού, αλλά και εκείνο των Galleries Lafayette.

Τόσο στην πόλη, όσο και σε κοντινή απόσταση θα βρείτε παραλίες με καθαρά νερά, ιδανικές για καλοκαιρινές βουτιές και χαλάρωση στον ήλιο.

Γιατί οι 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκοί προορισμοί ξεκινούν στην Airfasttickets!