Όνειρο ζωής για τους ταξιδιώτες όλου του κόσμου είναι μια μεγάλη βόλτα στην Ευρώπη!

Έτσι παραμένει ο πιο δημοφιλής προορισμός, αφού καταφέρνει να συνδυάσει κορυφαίες μητροπόλεις, απίστευτη φύση, μοναδικούς χειμερινούς προορισμούς, αλλά και μια ολόκληρη Μεσόγειο που φιλοξενεί τα καλύτερα θέρετρα του κόσμου!

Σας καλούμε για 100 ημέρες να ζήσετε ένα μοναδικό ταξίδι στους 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς!

Γιατί οι 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκοί προορισμοί ξεκινούν στην Airfasttickets!

Νο. 100: Ίμπιζα, Ισπανία

Στα ανοιχτά των ακτών της Βαλένθια, το νησί της Ίμπιζα αποτελεί μια αυτόνομη κοινότητα, είναι μία από τις Βαλεαρίδες Νήσους, που βρίσκονται στη Μεσόγειο και ανήκει στην Ισπανία.

Διάσημη για την έντονη νυχτερινή ζωή της, τα καλοκαιρινά πάρτι και τις αμέτρητες επιλογές για διασκέδαση, αυτό το όμορφο νησί είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στη Μεσόγειο, προσελκύοντας κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες πλήθος τουριστών.

Η θρυλική νυχτερινή ζωή του νησιού συγκεντρώνεται σε μερικά διεθνώς γνωστά νυχτερινά κέντρα, όπως τα Privileg, Amnesia, Space, Pacha, Eden και Es Paradis. Κατά τη διάρκεια των πιο «καυτών» μηνών του καλοκαιριού, κορυφαίοι DJs έρχονται στο νησί, ανεβάζοντας στα ύψη το θερμόμετρο της διασκέδασης, παρουσιάζοντας πολύ συχνά τα νέα τους τραγούδια.

Εκτός από τα κλαμπ, η Ίμπιζα διαθέτει μεγάλα τμήματα, που είναι καταχωρημένα ως Μνημεία Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς και ως εκ τούτου προστατεύονται από την εμπορευματοποίηση και την ανάπτυξη, δίνοντας στους επισκέπτες ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων για να επιλέξουν, είτε πρόκειται για απολαυστικές στιγμές τον ήλιο σε μια από τις παρθένες παραλίες ή απλά βόλτες στα όμορφα, καταπράσινα τοπία του νησιού.

Απόκρημνες ακτές, αμμώδεις παραλίες, μνημεία στην παλιά πόλη της Ίμπιζα που μαρτυρούν το πέρασμα πολλών λαών, οι αλυκές στο Las Salinas και τα σπήλαια C’an Marca είναι μόνο μερικά από τα αξιοθέατα του νησιού.

Γιατί οι 100 πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκοί προορισμοί ξεκινούν στην Airfasttickets!