Τραγικό θάνατο βρήκε η νεαρή Tanami Nayler στη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Η κοπέλα σύρθηκε για 70 μέτρα όταν την χτύπησε ένα όχημα τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου. Η 22χρονη χτυπήθηκε από ένα κλεμμένο ασημένιο Toyota Corolla, ο οδηγός του οποίου φέρεται να επιτάχυνε σε ένα κόκκινο φανάρι, πριν τελικά συντριβεί σε ένα δέντρο και μια κολόνα.

crush1

Ο σοκαρισμένος φίλος της παρακολουθούσε την Tanami να πέφτει στο έδαφος στη μέση του δρόμου χωρίς να κουνιέται. Ο 21χρονος οδηγός άφησε το αυτοκίνητο και εγκατέλειψε το σημείο τρέχοντας. Πρόκειται για τον Nicholas Michael Davison, ο οποίος συνελήφθη σε κοντινή απόσταση και κατηγορείται για διάφορα αδικήματα, όπως επικίνδυνη οδήγηση και κλοπή.

crush2

Συγγενείς της νεαρής που κατέθεσαν στο δικαστήριο ανέφεραν ότι η ζωή της ήταν στο καλύτερο σημείο και το μόνο «λάθος» της ήταν ότι περπατούσε στη διάβαση πεζών, πράγμα το οποίο πλήρωσε με τη ζωή της.

crush3

Ο οδηγός του οχήματος προφυλακίστηκε μέχρι την επόμενη εμφάνισή του στο δικαστήριο, ενώ αν κριθεί ένοχος μπορεί να περάσει, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ακόμη και 20 χρόνια στη φυλακή.