Όσοι έχετε κινητό Nokia μπορείτε πλέον να κατεβάζετε δωρεάν έξι νέες εφαρμογές, για να μη χάνετε τίποτα. Όλα στο κινητό σας, σε πραγματικό χρόνο!


Το neolaia.gr σας ενημερώνει για όλα τα θέματα που απασχολούν τους νέους σήμερα. Νέα, πολιτική, εκπαίδευση, αλλά και ψυχαγωγία, lifestyle και τεχνολογία. Με το νέο application του neolaia.gr μπορείς να έχεις πρόσβαση στο νεανικό blog με ένα πάτημα στο Nokia κινητό σου.


Το TasteFULL είναι ένα από τα πιο δημοφιλή blog μαγειρικής. Εδώ μπορείς να βρεις μια ποικιλία πρωτότυπων συνταγών για να δοκιμάσεις και να εντυπωσιάσεις τους φίλους σου με τις μαγειρικές σου γνώσεις. Με το application του TasteFULL η μαγειρική γίνεται παιχνιδάκι.


Ήρθαν οι γιορτές! Αυτά τα Χριστούγεννα διαδώστε τη χαρά τραγουδώντας! Το ‘Xmas Carols’ φέρνει στο κινητό σας τηλέφωνο μια συλλογή με τα πιο μελωδικά και αγαπημένα χριστουγεννιάτικα κάλαντα από όλο τον κόσμο.


Ένα blog μιας μαμάς που έχει γίνει σημείο… συνάντησης για όλες τις μαμάδες και τους μπαμπάδες της Ελλάδας -και όχι μόνο! Τα πάντα γύρω από την εγκυμοσύνη τα μωρά και τα παιδιά όπως τα ζει μια μαμά! Τώρα και στο Nokia κινητό σας.


Μπες στον κόσμο του TRON:Legacy της Disney με το νέο TRON:Legacy application για Nokia N8. Δοκίμασε τις γνώσεις σου στο TRON trivia challenge και διεκδίκησε μοναδικά δώρα μέχρι το τέλος Ιανουαρίου. Επίσης μέσω του application TRON: Legacy βρες αποκλειστικό υλικό για το Nokia N8 σου.


Είσαι οπαδός του Tweeter; Θέλεις να Tweetάρεις ενώ κινείσαι; Ήθελες πάντα να έχεις ένα ποιοτικό Twitter client δωρεάν; Το Trill είναι η απάντηση στις επιθυμίες σου. Το Trill είναι ό,τι πιο σύγχρονο κυκλοφορεί στα Twitter clients για το Nokia κινητό σου. Η αλληλεπίδραση με τον κόσμο σε 140 χαρακτήρες δεν ήταν ποτέ τόσο ευχάριστη.