Με αισιοδοξία για τη διαφαινόμενη ανάκαμψη και μια δυναμική παρουσία, ολοκληρώθηκε στην 42η Έκθεση Τουριστικής Βιομηχανίας Xenia, που διήρκεσε από τις 26 έως τις 29 Νοεμβρίου 2010 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo, στο διεθνές αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος, η συμμετοχή της LG Electronics .

Η έκθεση Xenia είναι συνυφασμένη με την πορεία του ελληνικού τουρισμού και μέσα από την αξιοπιστία και την ποιότητα της διοργάνωσής της, αποτελεί συμπαραστάτη των επιχειρήσεων, καλύπτοντας όλο το φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών για τις ξενοδοχειακές μονάδες, και τις εταιρείες μαζικής εστίασης και ψυχαγωγίας.

H LG Electronics, επενδύει συστηματικά στην ανάπτυξη καινοτομιών και προηγμένων προϊόντων και υπηρεσιών, παρουσιάζοντας μια πλούσια γκάμα ολοκληρωμένων λύσεων, οι οποίες καθοδηγούν τις εξελίξεις στη ξενοδοχειακή αγορά και προσδίδουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στις επιχειρήσεις.

Ειδικότερα, από τη φετινή δυναμική παρουσία της εταιρείας, το ενδιαφέρον των επισκεπτών κέρδισαν οι νέες τηλεοράσεις Hotel TV, η ολοκληρωμένη λύση digital signage LG SuperSign, το video wall Multi-Vision και το ξενοδοχειακό σύστημα διαχείρισης περιεχομένου Pro:Centric.

Οι νέες ξενοδοχειακές τηλεοράσεις LG Hotel TV, διαθέτουν καλαίσθητη σχεδίαση, τεχνολογία αιχμής και οικολογικά χαρακτηριστικά, ενώ εξοπλίζονται με μια πληθώρα εξειδικευμένων χαρακτηριστικών για ξενοδοχεία, όπως ρολόι, ξυπνητήρι, σύστημα απομακρυσμένης σύνδεσης RJP, TV Remote Controller για γρήγορο προγραμματισμό και speaker Out. Οι συγκεκριμένες τηλεοράσεις είναι εύκολες στη χρήση, εξασφαλίζοντας κορυφαία ποιότητα εικόνας και διασύνδεση με όλα τα σύγχρονα συστήματα Pay TV σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος συντήρησης.

Παράλληλα, το πρωτοποριακό «όλα-σε-ένα» πακέτο υπηρεσιών digital signage LG SuperSign, αναπτύχθηκε με βάση τις εξειδικευμένες ανάγκες επικοινωνίας και προβολής των επιχειρήσεων και συμπεριλαμβάνει όλο τον απαραίτητο τεχνολογικό εξοπλισμό -οθόνες υψηλής ποιότητας, Η/Υ, εξειδικευμένο λογισμικό- για τη δημιουργία ενός σύγχρονου συστήματος ψηφιακής σήμανσης. Επιπλέον, μέσα από τις προηγμένες λειτουργίες του LG SuperSign, όπως η δυνατότητα προβολής περιεχομένου πολλαπλών εικόνων, η απεικόνιση Full HD, η υποστήριξη RSS feeds, φωτογραφιών, παρουσιάσεων PowerPoint, video, αρχείων HTML και Flash, και του συστήματος διάγνωσης και παρακολούθησης σφαλμάτων, οι επιχειρήσεις απολαμβάνουν μια ολοκληρωμένη λύση υψηλής απόδοσης.

Ακόμη ένα καινοτόμο προϊόν που προσέλκυσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών, ήταν η λύση LG Multi-Vision Display, μια καινοτόμος οθόνη video wall με εξαιρετικά λεπτό πλαίσιο, που προσφέρει μεγαλύτερη επιφάνεια προβολής και ενιαία απεικόνιση στα συστήματα ψηφιακής σήμανσης. Ειδικότερα, η νέα σειρά Multi-Vision Display, περιλαμβάνει την οθόνη video wall LG (60PJ10) 120” Multi-Vision μεγέθους 120 ιντσών και την M4630C, μια οθόνη 46 ιντσών για τη δημιουργία συστημάτων video wall εκτεταμένου μεγέθους. Πιο συγκεκριμένα, η λεπτή σχεδίαση των πάνελ – μέχρι και 2 χιλιοστά σε κάθε πλευρά -, προσφέρει πιο φυσική απεικόνιση του προβαλλόμενου υλικού σε σύγκριση με τις οθόνες παλαιότερης τεχνολογίας, εξασφαλίζοντας εντυπωσιακότερο οπτικό αποτέλεσμα για τις επιχειρήσεις.

Συμπληρωματικά, η LG παρουσίασε τη ξενοδοχειακή λύση διαχείρισης περιεχομένου Pro:Centric. Η καινοτόμος λύση Pro:Centric, δίνει την δυνατότητα στους ξενοδόχους να προσαρμόσουν σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους το περιεχόμενο της τηλεόρασης που θα παρακολουθήσουν οι επισκέπτες τους. Το Pro:Centric σύστημα της LG, προσφέρει εύκολη διασύνδεση με πηγές πληροφοριών, καθώς επίσης και με εφαρμογές που επιτρέπουν στους επισκέπτες να επικοινωνούν με τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου, όπως για παράδειγμα το menu των υπηρεσιών δωματίου, υπηρεσίες spa και οδηγούς διασκέδασης.

Τέλος, στο εντυπωσιακό περίπτερο της LG, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη γκάμα προϊόντων επαγγελματικού κλιματισμού, -συμπεριλαμβανομένης της πρωτοποριακής σειράς συστημάτων κλιματισμού VRF με την εμπορική ονομασία Multi V III-, τα συστήματα ήχου και εικόνας, τις κάμερες ασφαλείας και τα πλυντήρια επαγγελματικής χρήσης, που ξεχώρισαν τόσο για την υψηλή αισθητική όσο και για τα προηγμένα τεχνικά χαρακτηριστικά τους.