Τρεις νέες τηλεοράσεις 3D από την Toshiba με τεχνολογία Edge LED οπίσθιου φωτισμού, οι οποίες προσφέρουν κινηματογραφική ποιότητα εικόνας και είναι εξαιρετικά λεπτές (2,89 εκ.), κυκλοφορούν στις αγορές της Ελλάδας.

Οι οθόνες της σειράς WL768 χειρίζονται από ένα πάνελ αφής που ενσωματώνεται στην γυάλινη μπροστινή επιφάνεια. Η ποιότητα εικόνας 3D έχει δυναμική αναλογία αντίθεσης 7.000.000:1 και στηρίζεται στην ισχύ υπολογισμού της μονάδας επεξεργασίας MetaBrain. Ακόμα, η τηλεόραση ενσωματώνει την ταχύτατη απόκριση που χρειάζεται για τον επαρκή διαχωρισμό των εικόνων που λαμβάνουν τα μάτια ώστε να λειτουργεί ομαλά η τρισδιάστατη ψευδαίσθηση.

Επίσης η σειρά WL768 χρησιμοποιεί την τεχνολογία ενεργού κλείστρου για τη διατήρηση Full HD ποιότητας εικόνας, ακόμα και όταν πραγματοποιηθεί αλλαγή σε 3D.

Τα νέα μοντέλα μπορούν εύκολα να συνδεθούν στο τοπικό δίκτυο και είναι συμβατά με Windows 7. Ακόμη μπορούν να συνδεθούν σε ασύρματο δίκτυο και διαθέτουν θύρες USB και θύρες HDMI.

Όσον αφορά τον ήχο οι τηλεοράσεις διαθέτουν ενσωματωμένο subwoofer με έξοδο στα 10 Watt και στα 20 Watt για την οθόνη των 55 ιντσών.

Η τιμή της νέας Toshiba WL768 ξεκινάει από τα 1670 ευρώ στο μοντέλο των 40 ιντσών και φτάνει τα 2900 ευρώ στο μοντέλο των 55 ιντσών.