Έντονες είναι οι φήμες τον τελευταίο καιρό για την είσοδο της google στον κόσμο της φωτογραφίας. Όπως αναφέρουν δημοσιεύματα ο αμερικανικός κολοσσός αναμένεται να παρουσιάσει σχετικά σύντομα τη δική του φωτογραφική υπηρεσία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg η Google προβλέπεται να παρουσιάσει τη δική της διαδικτυακή φωτογραφική υπηρεσία, και μάλιστα πολύ σύντομα αφού ως πιθανή ημερομηνία δίνεται το επερχόμενο Google I/O το οποίο θα λάβει χώρα από τις 28 έως τις 29 Μαΐου 2015.

Άλλο δημοσίευμα του Android Headlines, θέλει την εταιρεία να μετατρέπει το Google+, το κοινωνικό δίκτυο που δεν φαίνεται να πηγαίνει και ιδιαίτερα καλά, σε μία φωτογραφική υπηρεσία, σε συνδυασμό με το Google Drive. Όπως αναφέρει μάλιστα, ισχυριζόμενο πηγές κοντά στην Google, η νέα υπηρεσία του κολοσσού του Internet θα επιτρέπει τον διαμοιρασμό των φωτογραφιών των χρηστών της τόσο μέσω του Facebook όσο και μέσω του λογαριασμό τους στο Twitter.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Google, τον περασμένο Φεβρουάριο είχε προβεί στην εξαγορά του Odysee, μίας εταιρείας που έχει δημιουργήσει μία εφαρμογή για αποθήκευση και διαμοιρασμό φωτογραφιών. Κοντός ψαλμός … αλληλούια