Το Heroes of the Storm, ένα από τα πλέον αναμενόμενα παιχνίδια για το 2015, ήταν το κέντρο του ενδιαφέροντος στο σημαντικότερο φετινό MOBA event.

Τη διοργάνωση είχε αναλάβει η Media Markt, αναγνωρισμένη ως η κορυφαία εταιρεία στην Ευρώπη σε πωλήσεις ηλεκτρονικών και ηλεκτρικών συσκευών, με μεγάλη γκάμα από games για όλες τις κονσόλες, σε συνεργασία με το GameOver.gr.

Το Σάββατο, 18 Απριλίου, το Heroes of the Storm, το νέο συναρπαστικό MOBA παιχνίδι της Blizzard έκανε την εμφάνιση του στο κατάστημα της Media Markt στη Λ. Συγγρού. Εκεί οι φίλοι της εταιρείας και φανατικοί των παιχνιδιών είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο πολυαναμενόμενο game.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης κάποιοι extra τυχεροί, κατόπιν κλήρωσης, κέρδισαν πλούσια δώρα, από ποντίκια και σακίδια μέχρι τηλεόραση 42, ενώ σε όλους δόθηκαν beta keys για να απολαύσουν δωρεάν το Heroes of the Storm.

Η Media Markt είχε προνοήσει όμως και για αυτούς που δεν κατάφεραν να παρευρεθούν και ως πρωτοπόρος, φρόντισε το event να αναμεταδοθεί ζωντανά στο Twitter μέσω των πιο hot applications «Periscope» και «Meerkat».

Αυτή ήταν μόνο η αρχή μιας καινούριας εποχής γεμάτη gaming events στα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα καταστήματα ηλεκτρικών ειδών Μedia Markt. Οι φίλοι της Media markt θα έχουν τη δυνατότητα να παρευρεθούν σε και να γνωρίσουν τα σημαντικότερα games από κοντά.