Τουλάχιστον 2,3 φορές καθημερινά μιλάμε με τους γονείς μας. «Τι θα φας, πού θα πας, τι ώρα θα γυρίσεις»… Από την άλλη έχεις τη σχέση, αλλά και το παρεάκι που δεν θέλεις να χάνεις κανένα νέο! Δηλαδή αποκλείεται να μη μιλάς μίνιμουμ με 3 πρόσωπα καθημερινά!

Η WIND μπορεί να κάνει για εσένα κάτι μαγικό… Με τα F2G magic numbers πλέον έχεις τη δυνατότητα να ακούς τον αγαπημένο σου να σου μεταφέρει με κάθε λεπτομέρεια τον χθεσινό αγώνα, αλλά και να μην χάνεις λεπτό από τις διηγήσεις της φίλης σου για το χθεσινό πάρτυ που έχασες γιατί έπρεπε να πας στο γάμο της ξαδέρφης σου.

Η λύση είναι απλή! Με κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας από 5 ευρώ και πάνω, το WIND F2G σου προσφέρει δωρεάν επικοινωνία προς 3 αγαπημένους αριθμούς WIND ή Q για έναν ολόκληρο μήνα.

Τα μαγικά νούμερα, WIND Magic Numbers, ενεργοποιούνται εύκολα από τον myF2G λογαριασμό κάθε χρήστη, ο οποίος μετά από κάθε ανανέωση, μπορεί να συμπληρώσει σε ειδικό πεδίο τον αριθμό με τον οποίο επιθυμεί να επικοινωνεί δωρεάν, κερδίζοντας 1500 λεπτά για ένα μήνα.

Όταν ολοκληρωθούν οι 30 μέρες και εφόσον υπάρξει επιπλέον ανανέωση, ξεκλειδώνουν σταδιακά και τα επόμενα 2 μαγικά νούμερα.

Περισσότερα στο www.f2g.gr.