Την Πέμπτη, ο Μπιλ Γκέιτ έθεσε εαυτόν στους χρήστες των social media (reddit) στο πλαίσιο της ενότητας «Ask Me Anything» («ρωτήστε με τα πάντα»).

Αν και ο ισχυρός άντρας της Microsoft δεν προχώρησε σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις-αρκέστηκε στο να μοιραστεί μερικές χαριτωμένες πληροφορίες όπως το ότι του αρέσει η σάλτσα στο μπάρμπεκιου και ότι έχει δυο σκυλιά με το όνομα Oreo και Nilla.

Ο 59χρονος μεγιστάνας, δεν παρέλειψε να πλέξει και το εγκώμιο του ιδρυτή του Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, όταν ένας χρήστης τον ρώτησε αν υπάρχει κάτι για το οποίο να έχει μετανιώσει.

Ιδού τι απάντησε: «Αισθάνομαι ανόητος που δεν έμαθα ξένες γλώσσες. Έκανα λατινικά και Ελληνικά στο Λύκειο, παίρνοντας μάλιστα και καλούς βαθμούς. Βοήθησαν να εμπλουτίσω το λεξιλόγιό μου, αλλά θα ήθελα να ήξερα Γαλλικά ή Αραβικά ή Κινέζικα. Πάντα ελπίζω ότι θα βρω χρόνο να το κάνω μια μέρα- ίσως να μάθω Γαλλικά που είναι πιο εύκολα. Ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ έμαθε την κινεζική γλώσσα και μπόρεσε να επικοινωνήσει με Κινέζους φοιτητές. Είναι απίστευτο».