Το iTexnikos είναι μια mobile εφαρμογή που στόχο έχει να διευκολύνει τους χρήστες να βρουν άμεσα τεχνικό τη στιγμή που τον χρειάζονται χρησιμοποιώντας το συνηθέστερο εργαλείο της σύγχρονης καθημερινότητας, το κινητό τους.

Αφήνουμε πίσω τις ξεπερασμένες υπηρεσίες μέσω έντυπων τηλεφωνικών καταλόγων και ασταμάτητων ερευνών στο αχανές Internet και παρουσιάζουμε μια πιο στοχευμένη αναζήτηση με βάση τη γεωγραφική θέση του κάθε τεχνικού. Έτσι, ο πελάτης έχει τη δυνατότητα να δει και να επιλέξει μέσα από τους τεχνικούς της περιοχής του και να λάβει μια πιο γρήγορη απόκριση, χρησιμοποιώντας το smartphone η το tablet του.

ToiTexnikos δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να επικοινωνήσει άμεσα με τον τεχνικό της επιλογής του είτε καλώντας τον τεχνικό μέσα από το προφίλ του καλώντας απευθείας στα τηλέφωνα του τεχνικού, είτε αποστέλλοντάς του email, μέσα από την προ εγκατεστημένη mail εφαρμογή του κινητού τηλεφώνου. H εφαρμογή, συνεργάζεται άψογα τόσο με τους χάρτες των σύγχρονων smartphones όσο και με τις εφαρμογές e-mail που αυτά διαθέτουν.

Το iTexnikos καλύπτει μια γκάμα ειδικοτήτων. Οι τεχνικοί που φιλοξενεί το application, είναι νόμιμοι επιτηδευματίες με εμπειρία στο χώρο.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.itexnikos.gr και στο https://www.facebook.com/itexnikos

Κατεβάστε την εφαρμογή ΔΩΡΕΑΝ σε IOS και ANDROID!