Το σερβίρισμα του παγωτού κατευθείαν από την κατάψυξη, μόνο εύκολη διαδικασία δεν είναι, καθώς συχνά ταλαιπωρείται ο καρπός του επίδοξου σερβιτόρου.

Ένας μηχανικός της διαστημικής βιομηχανίας(!), αποφάσισε να δώσει λύση στο πρόβλημα, σχεδιάζοντας ένα ειδικό κουτάλι σερβιρίσματος παγωτού, το οποίο προστατεύει τον καρπό, ενώ παράλληλα κάνει ευκολότερη τη διαδικασία.

Το «Midnight Scoop», όπως ονομάζεται το κουτάλι που σχεδίασε ο Michael Chou, βασίζεται στη σκέψη ότι περισσότερη δύναμη μπορεί να ασκηθεί σε κάτι που πιέζουμε με τον καρπό ευθυγραμμισμένο. Έτσι το συγκεκριμένο κουτάλι διαθέτει μια παχιά, καμπύλη λαβή που επιτρέπει στο χρήστη να το σπρώξει μέσα στο παγωτό χωρίς να λυγίζει τον καρπό.

Ο Michael Chou εξήγησε ότι κατασκεύασε 38 πρωτότυπα κουτάλι πριν καταλήξει στο οριστικό σχέδιο του Midnight Scoop.

Για τη χρηματοδότηση προκειμένου το ειδικό κουτάλι να βγει στην παραγωγή, ο Chou χρησιμοποίησε το Kickstarter, όπου και ο στόχος που έθεσε γρήγορα επετεύχθη. Όποιος ενδιαφέρεται να πλειοδοτήσει, το κόστος για ένα κουτάλι είναι 38 δολάρια και οι παραδόσεις αναμένονται για το Δεκέμβρη.