Όλα τα βλέμματα του τεχνολογικού κόσμου είναι στραμμένα στην IFA Berlin 2014 που ξεκινάει στις 5 Σεπτεμβρίου αλλά και σε όλες τις εκδηλώσεις που γίνονται στο πλαίσιο της έκθεσης.

Στην κορυφαία ετήσια έκθεση καταναλωτικών ηλεκτρονικών προϊόντων στην Ευρώπη θα αποκαλυφθούν όλα τα νέα προϊόντα τεχνολογικών κολοσσών όπως Samsung, Sony, LG, Asus, Microsoft Acer, Huawei, Toshiba κ.α.

Το διήμερο που προηγείται των εγκαινίων, οι περισσότεροι κατασκευαστές έχουν προγραμματίσει συνεντεύξεις Τύπου, όπου θα παρουσιάσουν για πρώτη φορά τα καινούρια μοντέλα που θα λανσάρουν στην αγορά. Το newsbeast.gr θα σας μεταφέρει με κάθε λεπτομέρεια τις ανακοινώσεις που θα γίνουν στις αυριανές εκδηλώσεις της Samsunsg και της Sony.

Samsung

Όσον αφορά τον κορεατικό κολοσσό, έχει φροντίζει να μας προϊδεάσει για την IFA μέσω του αυριανού event της που ονομάζεται UNPACKED episode 2. Αύριο στις 16.00 ώρα Ελλάδος η Samsung, θα μας αποκαλύψει το Galaxy Note 4, του οποίου έχουν διαρρεύσει ήδη τα τεχνικά χαρακτηριστικά με κάθε λεπτομέρεια. Το νεο smartphone της σειράς Note αναμένεται να διαθέτει Super AMOLED οθόνη διαγωνίου 5,7 ιντσών QHD ανάλυσης, SoC Snapdragon 805, 16 Megapixel ανάλυση αισθητήρα οπίσθιας κάμερας (πιθανότατα από τη Sony) αλλά και μια σειρά από νέα χαρακτηριστικά.

Στην αυριανή εκδήλωση δεν αποκλείεται να δούμε και κάποιο wearable gadget από τη Samsung.

Sony

Η συνέντευξη Τύπου της Sony έχει προγραμματιστεί για τις 17.00 και αναμένεται να παρουσιαστεί η νέα ναυαρχίδα της εταιρείας που θα ακούει στο όνομα Xperia Z3. Οι φήμες θέλουν το νέο smartphone να είναι σημαντικά πιο γρήγορο και πιο ισχυρό από τον προκάτοχό του, γεμάτo με ένα 2.5GHz Qualcomm Snapdragon 801 επεξεργαστή που χρησιμοποιεί την αρχιτεκτονική Krait 450, 3GB RAM και γραφικά Adreno 420.

Μάλιστα, η Sony, σε διαφημιστικό της σποτ υπαινίσσεται πως θα παρουσιάσει 3 «έξυπνες» συσκευές που, όπως όλα δείχνουν, θα είναι αδιάβροχες. Η μία από αυτές αναμένεται να είναι το Xperia Z3.