Η Sony δεν αφήνει να κυλίσουν 12 μήνες για να προχωρήσει στην αναβάθμιση της ναυαρχίδα της στα smartphones. Ετσι, ο διάδοχος του Sony Xperia Z2, το Xperia Z3 (D6653), αναμένεται να κυκλοφορήσει τον προσεχή Σεπτέμβριο. Εδώ είναι όλα όσα χρειάζεται να ξέρετε για το Sony Xperia Z3, συμπεριλαμβανομένων ημερομηνία κυκλοφορίας, χαρακτηριστικά και επιδόσεις.

Τον Φεβρουάριο του περασμένου έτους είδαμε την άφιξη του Sony Xperia Z, το οποίο αντικαταστάθηκε με το Xperia Z1 κατά την παρουσίαση του Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους. Έξι μήνες αργότερα, είδαμε την άφιξη του Ζ2 στο Mobile World Congress. Ιδού τι πρόκειται να συμβεί τον Σεπτέμβριο του 2014:

Το Xperia Z3 Compact εμφανίστηκε σε νέες, φημολογούμενες φωτογραφίες στην ιστοσελίδα Mobile.it168 ενώ έγιναν διαθέσιμες και οι πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του.

Αν ισχύουν τα όσα κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, τότε το Sony Xperia Z3 είναι εξοπλισμένο με μεταλλικό πλαίσιο, το οποίο φέρεται να έχει μια επίστρωση PVD που δημιουργεί μια ελκυστική όψη καθρέφτη-παρόμοια με εκείνη του ανοξείδωτου χάλυβα. Υποψιαζόμαστε, γράφει ο δημοσιογράφος του pcadvisor.co.uk, ότι το Z3 θα είναι λεπτότερο και ισχυρότερο από ποτέ, πιο ανθεκτικό σε χτυπήματα και γρατζουνιές.

Η ιστοσελίδα αναφέρει επίσης ότι το Sony Xperia Z3 θα είναι σημαντικά πιο γρήγορο και πιο ισχυρό από τον προκάτοχό του, γεμάτη με ένα 2.5GHz Qualcomm Snapdragon 801 επεξεργαστή που χρησιμοποιεί την αρχιτεκτονική Krait 450, 3GB RAM και γραφικά Adreno 420.