Μπορεί να πλησιάζει η ώρα που η Apple θα παρουσιάσει το πολυαναμενόμενο iPhone 6 , ωστόσο στην αγορά κυκλοφορούν πολλά ακόμη μοντέλα «έξυπνων κινητών τηλεφώνων», που καλύπτουν κάθε ανάγκη.

10. Nokia Lumia 1520

Το Lumia 1520 της Nokia είναι το πρώτο Windows Phone phablet που έχει φτιαχτεί ποτέ. Διαθέτει μεγάλη οθόνη 6 ιντσών, η οποία επιτρέπει την αποθήκευση περισσότερων εφαρμογών και Live Tiles.

9. Samsung Galaxy Note 3

Το Galaxy Note της Samsung βγήκε πρώτη φορά πριν από δύο χρόνια και βρίσκεται ήδη στην τρίτη έκδοση.

Το Galaxy Note 3 έχει τη μεγαλύτερη οθόνη, με 5,7 ίντσες, αλλά είναι πιο λεπτό και ελαφρύ από το προηγούμενο μοντέλο.

8. LG G3

Το νέο G3 της LG διαθέτει μία από τις ευκρινέστερες οθόνες από όλα τα smartphones, ενώ χάρη στο μεγάλο της μέγεθος (5,5 ίντσες)θα έλεγε κανείς ότι πλησιάζει περισσότερο σε ένα phablet παρά σε ένα smartphone.

7. Motorola Moto X



To Moto X είναι ένα από τα καλύτερα Android τηλέφωνα που υπάρχουν. Η Motorola πρόσθεσε μερικά επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως η ικανότητα να ελέγχει κανείς τις κοινοποιήσεις του από τη home screen και να ενεργοποιεί την κάμερα, περιστρέφοντας τη συσκευή. Είναι η πιο «καθαρή» εκδοχή Android από την Google.

6. Google Nexus 5

Όπως συμβαίνει και με όλες τις συσκευές Nexus της Google, το Nexus 5 «τρέχει» μια καθαρή εκδοχή Android, που σημαίνει ότι δεν υπάρχουν τροποποιήσεις στο λογισμικό. Αρνητικό ότι δε διαθέτει και τόσο καλή κάμερα.

5. Samsung Galaxy S5

Το Galaxy S5 είναι μια βελτιωμένη εκδοχή του περσινού μοντέλου. Η Samsung εστίασε στη βελτίωση των χαρακτηριστικών που ενδιαφέρουν τον περισσότερο κόσμο. Το Galaxy S5 διαθέτει την καλύτερη οθόνη (5,1 ιντσών) που έχει φτιαχτεί ποτέ για smartphone.

4. OnePlus One

Το κινεζικό OnePlus One διαθέτει μια τεράστια οθόνη 5,5 ιντσών, καλό λογισμικό και πολλά ακόμη ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

3. HTC One (M8)

Το HTC One (M8) είναι ένα καλό Android τηλέφωνο που μπορεί να αγοράσει κανείς. Διαθέτει κάμερα στο πίσω μέρος, που λειτουργεί ως αισθητήρας βάθους, ώστε να μπορείτε να επεξεργαστείτε τις φωτογραφίες αργότερα και να αλλάξετε την εστίαση.

2. HTC One (M8) Google Edition

Η HTC συνεργάστηκε με τη Google για να δημιουργήσει μια εκδοχή του HTC One (M8), που θα «τρέχει» μια πιο καθαρή εκδοχή Android.

1. iPhone 5S

Το iPhone 5S είναι για πολλούς το καλύτερο τηλέφωνο που υπάρχει στην αγορά, από πολλές απόψεις: σχεδιασμός, χαρακτηριστικά, εφαρμογές και περιεχόμενο.