Ακόμη ένα σασί της υποτιθέμενης πλάτης του iPhone 6 διέρρευσε σήμερα αφήνοντας ανοιχτό το ενδεχόμενο το Apple logo στο πίσω μέρος να γίνει φωτεινό για την χρησιμοποίηση του ως ένα σύστημα ειδοποιήσεων.

Το uSwitch Tech αναφέρει λοιπόν σήμερα πως οι εν λόγω φωτογραφίες είναι από ένα «market-ready» σασί το οποίο έφτασε στα χέρια τους με την βοήθεια του γνωστού πλέον Αυστραλού Sonny Dickson που είναι αυθεντία σε διαρροές προϊόντων της Apple.

Παλαιότερες εκδοχές της πλάτης που είχαν διαρρεύσει μέχρι σήμερα έδειχναν πως το λογότυπο της Apple ήταν ανάγλυφο στο εξωτερικό της συσκευής. Σε αυτές όμως τις φωτογραφίες παρουσιάζεται να είναι μέρος ενός πλαστικού πάνελ που εισάγεται εσωτερικά μέσω μιας εσοχής.

Αν και πολλοί είναι οι χρήστες που θα θέλανε οι παραπάνω φήμη να γίνει πραγματικότητα και το λογότυπο να φωτίζει ως μέρος των ειδοποιήσεων του iPhone υπάρχει πάντα η πιθανότητα αυτή η αλλαγή να οφείλετε σε μια προσπάθεια της Apple να βελτιώσει τα ράδιο σήματα της συσκευής για καλύτερη κάλυψη του σήματος της.

Πηγή: appleworldhellas.com