Ήταν απλά θέμα χρόνου να επιτρέψει η τεχνολογία στους πολυάσχολους DJs να μην εμφανίζονται στους χώρους που παίζουν, καθώς με τις παγκόσμιες υποχρεώσεις τους πού να προλάβουν οι άνθρωποι να βρίσκονται παντού και πάντα;

Μια νέα υπηρεσία έβαλε λοιπόν σκοπό να εξαφανίσει τους DJs από τα club, επιτρέποντάς τους να παίζουν τη μουσική τους από χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά, μέσω live streaming στον χώρο της συναυλίας!

Καλωσορίσατε λοιπόν στο Clubcast, την εφαρμογή που αναπτύχθηκε μέσω της πλατφόρμας χρηματοδότησης Mixify και υπόσχεται πια μιξαρίσματα μέσω διπλού και high-definition παρακαλώ video feed!

Το κοινό θα έχει φυσικά τη δυνατότητα να βλέπει τον αγαπημένο του παραγωγό μέσα από τη γιγαντοοθόνη του club, την ίδια ώρα που και ο DJ θα μπορεί να παρακολουθεί τον αντίκτυπο των μουσικών του επιλογών στον κόσμο, καθώς το live feed είναι αμφίδρομο.

«Το Clubcast είναι το επόμενο σύνορο στα ζωντανά events της μουσικής βιομηχανίας, τόσο για το κοινό όσο και τους καλλιτέχνες και τα μαγαζιά», σχολίασε ο ιδρυτής του Mixify, David Moricca, εκθειάζοντας τη νέα τεχνολογία του Clubcast, που καταρρίπτει λέει τα γεωγραφικά σύνορα και τους φυσικούς φραγμούς, επιτρέποντας στους καλλιτέχνες να αγγίξουν νέα κοινά και αγορές σε όλο τον κόσμο.

Κι έτσι ο DJ θα σηκώνεται από το κρεβάτι του στη Νέα Υόρκη, ας πούμε, θα μπαίνει στον θαλαμίσκο του σπιτιού του και θα παίζει για ένα τεράστιο σε νούμερα κοινό στην Αυστραλία! Όσο για τα party animals, η καινοτόμα πλατφόρμα μπορεί να είναι από συνταγή απόλυτης επιτυχίας μέχρι και ολοκληρωτικής καταστροφής, αυτό μένει να αποδειχθεί.

Για πάρτε μια γεύση…