Στα συγκλονιστικά gaming νέα της ημέρας, ο δημιουργός του διαβόητου πια παιχνιδιού ανακοίνωσε μόλις ότι θα ξαναρίξει τον απόλυτο καταστροφέα της υπομονής (και των οθονών του iPhone φυσικά) στην αγορά.

Το καλοκαίρι λοιπόν θα φέρει τις βαλίτσες του το νέο Flappy Bird, φιλοδοξώντας να μας κάνει να ξεχάσουμε τις περιβόητες περιπέτειες του videogame.

O δημιουργός του, Dong Nguyen, είχε κατεβάσει την εφαρμογή τον Φεβρουάριο μέσα στην online κατακραυγή και τις κατηγορίες για κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας, κάνοντας το παιχνίδι την πλέον αμφισβητήσιμη εφαρμογή του 2014!

Τώρα λοιπόν που κόπασε η θύελλα και καταλάγιασαν οι αντιδράσεις, ο Nguyen είναι έτοιμος να λανσάρει και πάλι μια νέα εκδοχή του Flappy Bird, ισχυριζόμενος ότι θα είναι «λιγότερο κολλητική» (ευτυχώς!) από τις προηγούμενες ενσαρκώσεις του.

Το απόλυτα εθιστικό Flappy Bird, που είχε «δανειστεί» αυτούσια στοιχεία της NES εκδοχής του Super Mario Bros, είχε κάνει ρεκόρ εισπράξεων στο App Store, συγκεντρώνοντας έσοδα 50.000 δολαρίων την ημέρα!

Οι περιπέτειες του δύστροπου πουλιού επιστρέφουν λοιπόν και αυτή τη φορά θα είναι διαθέσιμη και multiplayer λειτουργία, για ακόμα περισσότερη μανία.

Το πάναπλο αλλά ιδιαιτέρως δύσκολο παιχνίδι, που ήταν διαθέσιμο για iOS συσκευές, έριξε τη σκιά του στις ζωές των gamers που το δοκίμασαν, κάνοντας πολλούς να στείλουν ηλεκτρονικές απειλές στον δημιουργό του για το πανδύσκολο του πράγματος, και εκείνος τελικά το κατέβασε όταν το πράγμα ξέφυγε.

Γι’ αυτό και πλέον υπόσχεται ευκολότερες και λιγότερο κολλητικές ώρες, για να μην έχει πάλι τα ίδια! Και καθώς το videogame μας δυσκόλεψε όλους, δείτε τον καλύτερο τρόπο να το νικήσεις στον συντομότερο δυνατό χρόνο…