Και βέβαια έχει κολλήσει όλος ο πλανήτης με τα συγκλονιστικά νέα και πώς θα μπορούσε εξάλλου να ήταν διαφορετικά;

Γιατί μιλάμε για το απόλυτο όνειρο κάθε λάτρη τόσο του «Star Wars» όσο και του φουτουριστικού μέλλοντος, το οποίο έρχεται κοντά, πολύ κοντά!

Αφού λοιπόν λάνσαρε το πειραματικό πρωτότυπο hoverbike δύο χρόνια πρωτύτερα, τώρα η φοβερή και τρομερή κατασκευάστρια εταιρία Aeroflex ξαναχτυπά, δηλώνοντας ότι το ιπτάμενο ποδήλατο θα κυκλοφορήσει στην αγορά σε τρία χρόνια.

Και αν τα μαθηματικά μας είναι σωστά, η ημερομηνία κλείδωσε στο 2017!

Φτηνό δεν το λες, η τιμή του θα κυμαίνεται κάπου στα 62.000 ευρώ (85.000 δολάρια), είναι ωστόσο από τις φορές που λες ότι στα όνειρα δεν χωράνε ταμπελάκια τιμών και εκπτώσεις. Και μάλιστα όποιος δεν κρατιέται να ζήσει τη δική του «Επιστροφή των Τζεντάι» φαντασίωση, μπορεί να το προπαραγγείλει με 5.000 δολάρια.

Το hoverbike θα ίπταται στα 3,5 μέτρα από το έδαφος, ικανό να αγγίζει ταχύτητες ονείρου της τάξης των 70 χλμ/ώρα. Και βέβαια, το καλύτερο ίσως όλων, πετά σαν ελικόπτερο και στρίβει σαν μηχανάκι, όπου ρίχνεις το βάρος σου δηλαδή.

Κι έτσι το επόμενο επεισόδιο του «Star Wars», που είναι ήδη στην παραγωγή από την Disney αυτή τη φορά, δεν θα χρειάζεται ψεύτικα hoverbikes! Η καλή φίρμα από την Καλιφόρνια το φρόντισε αυτό…