Ο τεχνολογικός γίγαντας από την Κορέα δεν ανέχεται τις προσβολές. Η σειρά Galaxy έφερε τη Samsung στην κορυφή της αγοράς smartphones με πωλήσεις που πλέον είναι διπλάσιες της Apple.

Όμως, εκείνο το σχόλιο της Wall Street Journal ότι δηλαδή «η πλάτη του χρυσού Galaxy S5 μοιάζει με χανσαπλάστ», αλλά και η γενικότερη δυσαρέσκεια των φίλων της Samsung για τις ελάχιστες βελτιώσεις στο design του νέου flagship, ξεχείλισαν το ποτήρι.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Chang Dong-hoon, αφεντικό της σχεδιαστικής ομάδας των Galaxy, κατέθεσε την παραίτησή του η οποία έγινε δεκτή σήμερα. Τη θέση του θα πάρει ο Lee Min-hyouk, αντιπρόεδρος του design team, γνωστός και ως «Μίδας» για το θαυματουργό του άγγιγμα στη σειρά προϊόντων Galaxy.

O 42χρονος Lee Min-hyouk είναι ο νεότερος πρόεδρος τμήματος της Samsung αυτή τη στιγμή. Στα 22 του χρόνια είχε εργαστεί στην (αποτυχημένη όπως αποδείχτηκε αργότερα) προσπάθεια ένταξης της κορεατικής εταιρείας στον χώρο της αυτοκινητοβιομηχανίας, σε συνεργασία με τη Renault.

Η Samsung αρνήθηκε να σχολιάσει τους λόγους παραίτησης του Chang Dong-hoon, αλλά ξεκαθάρισε ότι ο Ghang θα διατηρήσει θέση συμβούλου στο σχεδιαστικό τμήμα της εταιρείας.

Πηγή: thegang.gr