Την ώρα που όλο το υπόλοιπο ίντερνετ λάτρεψε τη νέα γυμνή φωτογράφιση της Rihanna για το γαλλικό περιοδικό Lui, το δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο φάνηκε να τη μίσησε.

Σύμφωνα με το TMZ, το Instagram έκανε συστάσεις στην τραγουδίστρια να σβήσει όλα τα πρόσφατα γυμνά ενσταντανέ της και να μην ανεβάσει άλλα, ειδάλλως ο δημοφιλέστατος λογαριασμός της στην πλατφόρμα θα σβηστεί!

Στην τιτανομαχία που ξέσπασε λοιπόν μεταξύ Instagram και RiRi μπορούμε να σημειώσουμε «1», καθώς μία μόλις ώρα μετά τις συστάσεις του κοινωνικού μέσου οι επίμαχες φωτογραφίες εξαφανίστηκαν μαγικά από το account της.

Έλα όμως που η Rihanna αγαπά τη γύμνια εξίσου με την κοινωνική δικτύωση, δεν θα μπορούσε λοιπόν να το αφήσει να περάσει έτσι. Τι έκανε; Αφού έλαβε το απειλητικό mail του Instagram και συμμορφώθηκε, σε μια κίνηση στρατηγικής αναδίπλωσης πόσταρε τις επίμαχες φωτογραφίες στο Twitter και ξεμπέρδεψε!

Το Instagram προσπάθησε λοιπόν να κάνει τη Rihanna να μην απαλλάσσεται από τα βασικά κάθε τρεις και λίγο, η RiRi αποδείχθηκε όμως μετρ του social networking…