Η HTC ξέρει να φτιάχνει υπέροχα τηλέφωνα. Το πρόβλημά της είναι ότι δεν ξέρει να τα πουλάει. Τα οικονομικά της στοιχεία είναι αντιστρόφως ανάλογα με την ποιότητα των smartphones της, κάτι που η ταϊβανέζικη εταιρεία ελπίζει ότι θα αλλάξει με την κυκλοφορία του νέου HTC One.

Κρατώντας αποστάσεις από την οχλαγωγία του Mobile World Congress, η HTC αποφάσισε να παρουσιάσει το διάδοχο του εξαιρετικού HTC One σε ένα αυτόνομο event σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη στις 25 Μαρτίου. Έχουν ήδη κυκλοφορήσει πολλές φήμες και βίντεο σχετικά με το νέο HTC One (το οποίο θα λέγεται «All New HTC One» ή ΗTC One 2 ή New HTC One).

Μια φωτογραφία που έρχεται από το λογαριασμό @evleaks πάντως, δείχνει σε όλο της το μεγαλείο την πρωτοτυπία της νέας συσκευής: Πάνω από το φακό της κάμερας, υπάρχει ένας δεύτερος μικρότερος φακός! Δίπλα υπάρχει και διπλό φλας, αλλά αυτό είναι κάτι που το βρίσκουμε και σε άλλες mobile συσκευές.

Τι μπορεί να σημαίνει ο διπλός φακός; Οι θεωρίες που έχουν διατυπωθεί έως τώρα είναι οι εξής:

α) Αντικαθιστά το ψηφιακό ζουμ, μεγεθύνοντας θέματα που βρίσκονται σε απόσταση.
β) Βελτιώνει τις λήψεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.
γ) Επιταχύνει τη διαδικασία auto focus.
δ) Δίνει βάθος πεδίου στις λήψεις.

Ό,τι κι αν ισχύει από τα παραπάνω, σημασία έχει ότι η HTC ποντάρει πολλά στις φωτογραφικές αρετές του νέου HTC One και αυτό είναι κάτι που σίγουρα μας ικανοποιεί.

Πηγή: thegang.gr