H LG Electronics παρουσίασε αρκετές νέες συσκευές στο πλαίσιο του Mobile World Congress 2014 στη Βαρκελώνη και μεταξύ αυτών ξεχώρισε το LG F70, ένα νέο 4G/ LTE smartphone.

Το LG F70 είναι εξοπλισμένο με λειτουργικό Android 4.4 KitKat και αρκετά χαρακτηριστικά ακριβότερων συσκευών, όπως το Knock Code, την εξέλιξη του δημοφιλούς KnockON που είδαμε για πρώτη φορά στο LG G2.

Διαθέτει τετραπύρηνο επεξεργαστή 1,2GHz, 1GB RAM, 4GB αποθηκευτικού χώρου, οθόνη 4,5 ιντσών WVGA IPS (800 x 480, 207 ppi), βασική κάμερα στα 5.0MP και μπροστινή VGA.

Ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι η αποσπώμενη μπαταρία των 2.440mAh, η μεγαλύτερη σε συσκευές της κατηγορίας, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να απολαμβάνουν την εξαιρετική ταχύτητα των δικτύων LTE χωρίς την ανάγκη επαναφόρτισης μέσα στην ημέρα.

Παράλληλα, το λεπτό πλαίσιο του LG F70 και οι απαλές σχεδιαστικές γραμμές της πίσω πλευράς του διευκολύνουν το κράτημα και τη χρήση της συσκευής.

Ενσωματώνει επίσης το λογισμικό Easy Home, το οποίο απλοποιεί την αρχική οθόνη, αυξάνοντας το μέγεθος της γραμματοσειράς και των εικονιδίων, ώστε να διευκολύνονται οι χρήστες που κάνουν τη μετάβαση σε smartphone για πρώτη φορά.

Πηγή: thegang.gr