Και ποιος δεν το έχει ζήσει: έχεις κολλήσει στη δουλειά, δεν έχεις μαζί σου φορτιστή και το κινητό είναι έτοιμο να κλείσει, την ώρα που δέχεσαι την κλήση που περίμενες όλη μέρα.

Κανείς δεν περιμένει βέβαια να κουβαλάμε μαζί μας ογκώδεις φορτιστές και καλώδια ανά πάσα στιγμή, ο τεχνολογικός μας κόσμος καλεί όμως σε δραστικές λύσεις.

Το λένε Cabelet (Cable Bracelet) και είναι το στιλάτο περικάρπιο της Kyte & Key που επιτρέπει στον χρήστη να φορτίζει συσκευές iOS (μέσω Lighting) και όλες τις άλλες που δέχονται Micro USB μέσω της θύρας που κρύβεται επιμελώς στο κούμπωμά του!

Όσο για το καλώδιο, καμουφλάρεται ιδανικά μέσα στο δερμάτινο βραχιόλι, μετατρέποντας το περικάρπιο σε απλό αξεσουάρ μόδας.

Δουλεύει μέσω USB-σε-Lightning ή USB-σε-Micro USB, το οποίο συνδέεται πανεύκολα στον υπολογιστή που όλο και κάπου θα βρεθεί δίπλα σου.

«Όντας και μεις λάτρεις των αξεσουάρ και των στιλάτων βραχιολιών, συγχωνεύσαμε τα δύο αντικείμενα σε ένα δυνατό προϊόν: ένα φορετό βραχιόλι-φορτιστή», δηλώνει με καμάρι ο ιδρυτής της Kyte & Key, Antonio Bertone, για να συνεχίσει: «καμουφλάραμε τα ψηφιακά περιφερειακά σε αντικείμενα που ξέρουμε ότι ο κόσμος θα λατρέψει να τους δουν να τα φορούν».

Η απλή αυτή φιλοσοφία μετατρέπεται λοιπόν σε κομψό σύμμαχο στην τεχνολογική μας καθημερινότητα.

Τα unisex Cabelet της Kyte & Key κοστίζουν 50 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες, στην ιστοσελίδα της φίρμας κατευθείαν…