Ο διάσημος πλέον λογαριασμός στο Twitter evleaks έδωσε στη δημοσιότητα μια ακόμη φωτογραφία του Nexus 5. Και αυτή η φωτογραφία είναι η πιο πειστική από όλες.

To smartphone της Google που κατασκευάζει η LG, αναμένεται να κυκλοφορήσει σε προσιτή τιμή χωρίς, όμως, να υστερεί σε χαρακτηριστικά από τα ανταγωνιστικά flagship κινητά με Android λειτουργικό. Επίσης, θα είναι η συσκευή στην οποία θα κάνει ντεμπούτο το λειτουργικό Android 4.4 KitKat.

Ο λόγος για τον οποίο θεωρείται έγκυρη τη φωτογραφία που δημοσίευσε το evleaks είναι ότι η συσκευή είναι ίδια με αυτήν που για λίγα λεπτά είχε εμφανιστεί πριν από μερικές ημέρες στο Google Play.

Σύμφωνα με το evleaks, το λευκό Nexus 5 θα κυκλοφορήσει ταυτόχρονα με το μαύρο, ενώ δεν αναμένεται να είναι συλλεκτικό και σε μικρή παραγωγή όπως είχε γίνει με το άσπρο Nexus 4.

Επίσης, ο δημοφιλής λογαριασμός στο Twitter δίνει την ημερομηνία «1/11», χωρίς, όμως, να ξεκαθαρίζει αν πρόκειται για την ημερομηνία παρουσίασης ή την ημερομηνία κυκλοφορίας στο Google Play.

Εν τω μεταξύ, η Ολλανδία δείχνει να βιάζεται να αποκτήσει το Nexus 5 μια ώρα αρχύτερα. Πως αλλιώς να εξηγήσουμε το γεγονός ότι ο πάροχος Belsimpel παρουσίασε ήδη τη συσκευή προς πώληση στο επίσημο site του; Και η τιμή αυτού 459 ευρώ χωρίς συμβόλαιο.

Πηγή: thegang.gr