Το να ξεροσταλιάζεις στην ουρά για να βάλεις στα χέρια σου το ολόχρυσο iPhone 5S δεν μοιάζει πια αποκοτιά, κι αυτό γιατί το νέο smartphone μπορεί να εγγυηθεί μέλλον πλουσιοπάροχο.

Αυτό έκανε ο τύπος που το έβγαλε σε δημοπρασία στη γνωστή ιστοσελίδα eBay, με τις 51 προσφορές τιμής να πιάνουν «ταβάνι» στα 10.100 δολάρια (7.500 ευρώ)!

Κι αν μάλιστα λάβουμε υπόψη μας ότι στον τύπο στοίχισε κάπου 480 ευρώ (649 δολάρια), καταλαβαίνουμε ότι μιλάμε για κορυφαία επενδυτική κίνηση.

Ο χρήστης από το Κονέκτικατ, «Papakar», ανέβασε το χρυσό iPhone 5S στο eBay το απόγευμα της Κυριακής 22 Σεπτεμβρίου, με την ηλεκτρονική δημοπρασία να κλείνει το απόγευμα της Δευτέρας, αγγίζοντας ρεκόρ για τέτοια συσκευή, καθώς αντίστοιχα χρυσά iPhones πιάνουν σε online δημοπρασίες κάπου 3.000 ευρώ (4.000 δολάρια). Ήταν όμως πρωτοπόρος, καθώς πρόκειται για το πρώτο χρυσό ολοκαίνουριο iPhone που ανεβαίνει στη γνωστή ιστοσελίδα.

Και σαν να μη φτάνει αυτό, το ολόχρυσο iPhone 5 (24 καρατιών) πωλείται στη Βρετανία έναντι 3.440 ευρώ (4.646 δολάρια). Είναι όμως η τρελή ζήτηση για το νέο iPhone και η χρυσή επένδυσή του που το κάνουν ακαταμάχητο, αλλά και η περιορισμένη διάθεσή του από την Apple.

Αν λοιπόν ψάχνετε επενδυτικές κινήσεις, τώρα ξέρετε…