Σύμφωνα με δημοσίευμα της Wall Street Journal, η Apple έχει ξεκινήσει να πειραματίζεται με πρωτότυπα iPad και iPhone σε μεγαλύτερες ίντσες από τα τωρινά σημερινά μοντέλα.

Οι πληροφορίες που πηγάζουν από την παραγωγική γραμμή της Apple είναι συγκεχυμένες, αλλά σύμφωνα με αυτές, η εταιρείες δοκιμάζει ένα iPad 13 ιντσών.

Συγκεκριμένα διαβάζουμε, πως «τους τελευταίους μήνες η Apple έχει ζητήσει τη δημιουργία πρωτότυπων οθονών για το iPhone που να ξεπερνάνε τις 4 ίντσες καθώς επίσης και οθονών για το iPad στις 13 ίντσες».

Είναι σημαντικό σε αυτό το σημείο να τονίσουμε ότι συχνά η Apple πειραματίζεται με εκατοντάδες πρωτότυπα που ποτέ όμως δεν βρίσκουν το φως της δημοσιότητας και που ποτέ δεν τα λανσάρει στην αγορά. Έτσι η παραπάνω αναφορά δεν σημαίνει πως σύντομα θα δούμε ένα iPad με διαστάσεις οθόνης παρόμοιες με αυτές ενός Macbook.

H WSJ τονίζει πως η συγκεκριμένη αναφορά δείχνει πως η Apple πιέζεται από τη Samsung και τη μεγάλη επιτυχία που έχει λανσάροντας στην αγορά προϊόντα και ειδικά smartphones με ολοένα και μεγαλύτερες οθόνες.

Πηγή: appleworldhellas.com