Η εφαρμογή των χαρτών της Apple αποτέλεσε ένα από πιο μελανά σημεία στην σύγχρονη ιστορία της εταιρείας και ένα από τα λάθη που δύσκολα θα ξεχάσει ο Tim Cook. Το μόνο σίγουρο είναι πως η Apple δεν έδειξε να το βάζει κάτω άλλαξε ακόμη και πρόσωπα και δουλεύει συνεχώς προς την βελτίωση τους.

Με γνώμονα λοιπόν αυτό, η Apple μέχρι στιγμής έχει εξαγοράσει τουλάχιστον τρεις εταιρείες χαρτών, συγκεκριμένα τις Placebase, C3 και την Poly9. Σήμερα με δημοσίευμα του AllThingsD η Apple φέρετε να προχώρησε σε ακόμη μια εξαγορά μιας μικρής εταιρείας χαρτογράφησης από τον Καναδά ονόματι Locationary.

Πληροφορίες περισσότερες για την εξαγορά αυτή δεν έχουμε μέχρι στιγμής μιας και η Apple δεν αρέσκεται στο να κάνει τέτοιες ανακοινώσεις εκτός αν το κρίνει τελείως απαραίτητο ή η εταιρεία που εξαγοράζεται είναι πολύ μεγάλη.

Η Locationary ειδικεύεται στην σωστή και άνετη διαχείριση μεγάλων βάσεων δεδομένων με πληροφορίες τοποθεσίας καθώς και στην αναζήτηση και επεξεργασία προβλημάτων όπως αυτού των διπλών καταχωρήσεων θέσεων από ένα δορυφόρο.

Παρακάτω σας έχουμε και ένα video που παρουσιάζει το σύστημα που δημιούργησε η Locationary και που πλέον θα ενσωματωθεί στις βάσεις δεδομένων της Apple.

Πηγή: greekapplenews.gr