To Ιnstagram φαίνεται να έχει θορυβηθεί ιδιαίτερα με την τεράστια επιτυχία που σημειώνει η εφαρμογή Vine και μάλλον ετοιμάζει μια άμεση απάντηση με τη δημιουργία μιας νέα υπηρεσίας διαμερισμού βίντεο για τους εκατομμύρια χρήστες του.

Η υπηρεσία αναμένεται να ανακοινωθεί στις 20 Ιουνίου σε ένα μυστικό Facebook press event στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας στο Menlo Park της Καλιφόρνια. Η Facebook έστειλε προσκλήσεις στον Τύπο χωρίς όμως να διαρρεύσει τίποτα για το τι πρόκειται να ανακοινώσει και για ποιον σκοπό διοργανώνεται το εν λόγω event.

To TechCrunch επιβεβαιώνει τις παραπάνω φήμες τονίζοντας πως κατά πάσα πιθανότητα μία από τις ανακοινώσεις που θα κάνει το Facebook θα είναι η δυνατότητα video sharing για το Instagram.

Βέβαια το ίδιο το site τονίζει πως ίσως οι φήμες αυτές ξεκίνησαν από το εσωτερικό της Facebook για να παραπλανήσουν τους δημοσιογράφους από τις πραγματικές ανακοινώσεις στις οποίες θα προβεί η εταιρεία.

Σε κάθε περίπτωση η εφαρμογή Vine με το διαμερισμό των 6 δευτερολέπτων βίντεο έδειξε το δρόμο και ο κόσμος την αγκάλιασε σε μεγάλο βαθμό με τους χρήστες να αυξάνονται ραγδαία.

Το Facebook φημολογείται από την άλλη πως εδώ και καιρό εσωτερικά τεστάρει μια ανάλογη υπηρεσία και ίσως πλέον είναι ο καιρός να την κάνει διαθέσιμη στο κοινό μέσω της εφαρμογής του Instagram που πρόσφατα εξαγόρασε για το αστρονομικό ποσό του ενός δισ. δολαρίων.

Πηγή: greekapplenews.gr