Η Vodafone παρουσιάζει αποκλειστικά το νέο HUAWEI Ascend G510, ένα μοναδικό Smartphone με υψηλή λειτουργικότητα και απόδοση, το οποίο παρέχει μοναδική εμπειρία Mobile Internet και διασκέδασης σε μεγάλη οθόνη χωρίς συμβιβασμούς.

Το HUAWEI Ascend G510 με μεγάλη οθόνη 4,5 ιντσών, κάμερα 5 MP με LED φλας και σύστημα ήχου DTS surround, δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να απολαύσει υψηλής ποιότητας mobile video, gaming και περιήγηση στο διαδίκτυο. Επιπλέον, διαθέτει διπύρηνο επεξεργαστή 1,2 GHz, μνήμη RAM 512 MB και μπαταρία 1750 mAh, παρέχοντας την απαραίτητη ισχύ και διάρκεια για την υποστήριξη εφαρμογών και περιεχομένου, υψηλών απαιτήσεων.

Επιπλέον, το HUAWEI Ascend G510 διατίθεται με το Emotion UI της HUAWEI, σε λειτουργικό σύστημα Android 4.1 Jellybean, το οποία δίνει στον χρήστη, τη δυνατότητα να δημιουργήσει το προσωπικό του γραφικό περιβάλλον και να εμπλουτίσει την αρχική οθόνη του με το περιεχόμενο και τις εφαρμογές της προτίμησης του.

Το HUAWEI Ascend G510 είναι διαθέσιμο στη μοναδική τιμή των 199€, χωρίς συμβόλαιο ή φθηνότερα με σύνδεση σε προγράμματα συμβολαίου Vodafone Red, στα καταστήματα Vodafone ή online στο Vodafone eShop.