Εν αναμονή του media event της Microsoft που θα σημάνει την έναρξη της φετινής E3, και που περιμένουμε εναγωνίως για να δούμε τι λέει επιτέλους το Xbox One στον τομέα των παιχνιδιών, η εταιρία κυκλοφόρησε ένα teaser video, δείχνοντας ότι προτίθεται να ασχοληθεί με αυτό ακριβώς.

Και πράγματι, το βίντεο αναφέρει περισσότερο παιχνίδια παρά οτιδήποτε άλλο, έστω κι αν αποτελούν απλώς καρτέλες που βλέπουμε φευγαλέα.

Τι έχουμε λοιπόν; Καταρχήν, τους τίτλους που ξέραμε ότι θα δούμε, όπως το «Quantum Break», το «Forza Motorsport 5», το «Call of Duty: Ghosts», το «Battlefield 4» και τα τέσσερα νέα παιχνίδια της EA Sports.

Άλλες εμφανίσεις που κάνουν εντύπωση, όμως, είναι το «Dark Souls II», το «Splinter Cell: Blacklist» και το «South Park: The Stick of Truth», ενώ βλέπουμε να αναφέρονται και παιχνίδια του Xbox 360, όπως το «Halo 4», το «Gears of War Judgment» και το «Dance Central 3».

Δείτε το επίμαχο teaser video…

Μάλιστα, στο NeoGAF εμφανίστηκε η παρακάτω λίστα με παιχνίδια που υποτίθεται ότι θα δούμε στην εκδήλωση της Microsoft. Κάποια από αυτά είναι αρκετά ρεαλιστικό να περιμένουμε ότι θα δούμε, ενώ σε κάποια άλλα απλά προκαλούν απορία.

Ιδού η λίστα με τα φημολογούμενα παιχνίδια, καθώς και η φωτογραφία που μοιάζει να επιβεβαιώνει κάποια από αυτά…

– Halo 5
– Killer Instinct
– Banjo Kazooie 4: Grunty Land
– Forza Motorsport 5
– Quantum Break
– Halo: Spartan Assault
– Ryse
– Fable 4
– Crackdown 3
– Fortnite
– Dead Rising 3
– Call of Duty: Ghosts
– Battlefield 4
– The Witcher 3: The Wild Hunt
– Dying Light
– Prey 2
– Homefront 2
– Beyond Good & Evil 2
– Mirror’s Edge 2
– Rainbow 6: Patriots
– Brothers in Arms
– League of Legends

Πηγή: thegang.gr