Όποιος ντρέπεται για την ηχορύπανση που συνοδεύει κάποιες φορές τον χρόνο που περνάμε στη λεκάνη, τώρα έχει τον απόλυτο σύμμαχο στο πλευρό του.

Τα νέα είναι όντως συγκλονιστικά: το λένε «Fake Shower» και μας έρχεται από την Akatu. Τι κάνει; Αναπαράγει ηχογραφημένο ήχο από τρεχούμενο νερό, που παραπέμπει σε απλό ντουζάκι, καλύπτοντας έτσι τους ήχους από την πραγματική μας ασχολία!

Κι έτσι το συνήθως κακόηχο σκηνικό που συνοδεύει την πάλη με τη φυσική ανάγκη μετατρέπεται σε έναν ευχάριστο ήχο γάργαρου νερού στα αυτιά όποιου καραδοκεί έξω από την πόρτα της τουαλέτας. Σωτήριο για νέα ζευγάρια δηλαδή που περνάνε τις πρώτες κοινές ώρες.

Η εφαρμογή έχει μάλιστα και οικολογικό χαρακτήρα, αφού αποτρέπει όσους ανοίγουν τη βρύση για να καλύψουν τους δυσάρεστους ήχους, μετρώντας ταυτόχρονα και πόσο νερό εξοικονομείς με το να μην καταφεύγεις πλέον στη σπάταλη και αντι-περιβαλλοντική αυτή πρακτική. Με έναν σμπάρο δυο τρυγόνια δηλαδή…

Και όπως ισχυρίζεται και η εντελώς δωρεάν εφαρμογή, για την ώρα διαθέσιμη μόνο στο App Store, «με το Akatu Fake Shower, σώζεται η οικειότητα του ζευγαριού, όπως βέβαια και το νερό»…