Η κοινή γνώμη έβγαλε τα πορίσματά της και η Google δε μπορούσε παρά να την ακούσει. Πλέον, η γνωστή εταιρία αναβάθμισε το κοινωνικό της δίκτυο, Google+ προσθέτοντας επιπλέον χαρακτηριστικά και λειτουργίες.

Όλες οι αλλαγές βασίζονται σε προτάσεις-προτροπές των χρηστών της, που ζητούσαν ένα περιβάλλον με περισσότερες δυνατότητες επεξεργασίας και πιο «καθαρό» σχεδιασμό.

Από εδώ και στο εξής, οι φωτογραφίες εξωφύλλου αλλάζουν μέγεθος, φτάνοντας μέχρι και σε ανάλυση 2.120 x 1.192, ενώ θα μπορεί να τις δει κανείς σε πλήρη οθόνη απλά πατώντας επάνω τους. Μικρές αλλαγές έγιναν επίσης και στην επιλογή «About» (Πληροφορίες), που πλέον δημιουργεί κάρτες με τις πληροφορίες των χρηστών, θυμίζοντας το Google Now.

Τέλος προστέθηκε το η καρτέλα «Local Review», δίπλα σε αυτές των φωτογραφιών, βίντεο και «1’s», που σας βοηθάει να ανακαλύψετε νέα μέρη, εστιατόρια, ταινίες κτλ που έχουν σχολιαστεί θετικά από τους φίλους σας.

Οι αλλαγές θα λάβουν χώρα σταδιακά, οπότε είναι πολύ πιθανό να μην μπορείτε να τις δείτε ακόμα. Σύντομα οι νέες λειτουργίες θα είναι διαθέσιμες για όλους.