Οι νέες εκδόσεις των Youtube Capture και Google Currents στην πλατφόρμα του iOS, φέρνοντας νέες λειτουργίες και καινούριο περιβάλλον.

Η Google δίνει τη δυνατότητα, με τη νέα έκδοση 1.1 του Youtube Capture για upload βίντεο υψηλής ευκρίνειας 1080p, με βελτιωμένο συγχρονισμό ήχου, λεπτομερή ενημέρωση και μία πληθώρα διορθώσεων που βοηθούν στην σταθερότητα της εφαρμογής.

Επίσης η ανανεωμένη έκδοση της εφαρμογής, επιτρέπει τον άμεσο διαμοιρασμό των βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα της επιλογής σας.

Από την άλλη, δεν άφησε παραπονεμένους και τους χρήστες του Google Currents, με την τελευταία αναβάθμιση στην έκδοση 2.0, να φέρνει σημαντικές αλλαγές στο περιβάλλον της εφαρμογής.

Μία νέα «μπάρα» πλοήγησης, ταξινομεί όλες τις εκδόσεις ανά κατηγορία για πιο εύκολη πρόσβαση, ενώ πλέον δίνεται η δυνατότητα, αν σύρετε κάθετα να σαρώσετε τις πληροφορίες μίας έκδοσης ενώ αν σύρετε οριζόντια να πάτε στην επόμενη.

Επιπλέον, ένας ολοκαίνουριος κατάλογος, σας παρουσιάζει άρθρα από το Google News, που στη συνέχεια μπορείτε να αποθηκεύσετε στη συσκευή σας.