Οι βιομηχανικοί σχεδιαστές Je Sung Park και Woo Jung Kwon εμπνεύστηκαν, σχεδίασαν και αναπτύσσουν μία αόρατη ομπρέλα.

Πρόκειται για μια συσκευή που χρησιμοποιεί την πίεση του αέρα για να εκτοπίσει τις ψιχάλες της βροχής χωρίς να χρησιμοποιεί κανενός είδους υλικό στην κορυφή του.

Η νέα ομπρέλα έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να δημιουργεί ένα αόρατο προστατευτικό κάλυμμα πάνω από το κεφάλι του κατόχου της που εμποδίζει την βροχή να περάσει.

Η συσκευή αποτελείται από ένα κοντάρι που λαμβάνει τον αέρα από το κάτω μέρος του και με έναν ειδικό μηχανισμό και τον απελευθερώνει από την άλλη μεριά υπό πίεση. Διαθέτει επίσης έναν διακόπτη ρύθμισης της πίεσης ώστε αναλόγως της έντασης της βροχής, ο χρήστης να μπορεί να προσαρμόσει το μέγεθος του αόρατου καλύμματος.

Το μέγεθος του κονταριού είναι ρυθμιζόμενο, δίνοντας τη δυνατότητα να το χρησιμοποιήσει ο καθένας χωρίς να παίζει ρόλο το ύψος του. Το μικρότερο δυνατό μήκος της συσκευής την κάνει ταυτόχρονα εξαιρετικά εύκολη στη μεταφορά της.

Το νέο αυτό πρότζεκτ βρίσκεται ακόμα σε πειραματικό στάδιο και έτσι δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες για το πώς ακριβώς θα λειτουργεί ο μηχανισμός του ή για το πότε θα είναι διαθέσιμο στην αγορά.